Ojla!
Jaz sem takoj za kavico,sam povejta kdaj in kje. Sicer pa smo mi fasali prehlad. Cela familija je prehlajena. Jaz sem začela in okužla vse. Zoji sicer ni hudega, malo bolj ji teče iz noska in spi zadnje tri dni cele dneve in noči.
AD3 jaz sem rekla da jih prestavim tja do uvajanja goste hrane. Po besedah ostalih mamic ki jih poznam tu okol so vse tako nardile. Ko so se krči umirili in prebava uravnala so začele dajat kapljice. Tam okol 3ga oz 4ga mesca. Nas havalbogu sedaj nič ne matrajo krčki, razen malo prebava tu pa tam kakšne pol urce zvečer in problemček rešujemo z biogaja kapljicami.
Mi imamo sicer predpisanih 7 kapljic že od prihoda iz P.
bejo2010 naša bi se tudi skoz nosla. Sam da jo zibaš pa rukaš pa premetavaš pa je zadovoljna. Ko sem sama jo dam v ležalnik pa jo malo gugam pa je pol kake pol ure mir.
Joj ej vsaka ti čast, jaz z Zojo nemorem sama v trgovino. V sredo sva bile v MS po nakupih, in kak se ugasnila avto se je začela dret in cel čas po trgovini (mela sem jo v vozičku), ko sem jo dala nazaj v avto in štartala je bil mir. Samo da ji nekej brni pod ritjo pa je happy. Drugače pa se nakupi pri nas ne obnesejo s tamalo.
Čaj tiste ki izkjučno dojite, ali dajete otrokom kakšen čaj

Jaz poskušam zoji dat čaj iz kumine in janeža ali pa onega kupljenega ko jo šraufa, pa noče nič pit. Ne vode, ne čaja takega ali drugačnega.
UZ kolkov mi imamo pri 2 mesecih. V P so nam slikali ob odhodu domov in je mela 1B, une plenice za široko povijanje pa smo dali stran pri 1 mescu.
plenice mi smo imeli Hoferjeve, zadnjič pa sem kupla DMove ker se mi v hofer ni dalo it, pa mislim da bom šla nazaj na Hoferjeve, ker ponoči prespi noč in se Hoferjeve v tem primeru bolje obnesejo.
nič, morem it, vas ksanje prečekiram, je treba kuhat ......
< Sporočilo je popravil nejka000 -- 19.12.2010 10:38:27 >