IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Kar se tiče pa dojenja... Mogoče ima preskok v rasti in rabi več. Ti doji, če bo pa prehudo pa dej dodatek. Mleko bo slabo nastajalo če boš ti živčna. Včas je bolje dat dodatek, otrok pol zaspi, ti si tisto spanje vzameš čas zase, se pomiriš, i kar naenkrat mleka spet dovolj.
Sej bo šlo, boš vidla, sam zaupi vase!!!
Nadinne, pod tole, kar je Birdy napisala, se čist podpišem. Moja patronažna temu reče odrešilna flaška.
Pa Pajac je tud ful lepo napisala! Super nasvet, ki se tud pri nas vedno obnese - muzka, in to moja

.
Drugače pa ne misli, da si slaba mama,
bil je le slab dan! Tudi pri nas smo ga imeli včeraj. Lukca sem podojenega in spečega pustila očiju in skočila na banko. Po pol ure me kliče, da se Luka histerično dere in da hoče joško. Ok, sem letela domov, in me je skor kap. Tako je jokal, da sem v sekundi dobila solze v oči. Bil je čisto histeričen, jokal, cvilil, hlipal, da je komaj še dihal. Otroka sem vzela v roke, ga stisnila, mu mirno prišepetavala, da je mami tuki in da je vse ok. V minuti je nehal jokat, in to brez joške! Tko da sem zraven še mojmu dokazala, da ni vedno vse v dojenju.
Zvečer sem pa sama z obema ostala in jih rihtala za spat. Ko sem Lani pravljico brala, je jokal Luka v spalnici. Ko sem šla njega mirit, spet dojit, mu dat dudo, je jokala Lana, naj bom pri njej. No, na koncu smo jokali vsi trije... Pač tako je. Jaz temu rečem slab in težek dan!