IZVIRNO SPOROČILO: emma83
majchi jaz sem skor ziher, da se midve od nekje poznava. Ful si mi znana pa se ne morem spomniti od kje.
Mogoče iz Arene, ko smo se še noseče srečale

? Moram pa priznat, da si bila ti meni že takrat znana. Jaz sem iz Črnuškega konca. Si mogoče kje od tam?
Če imaš pa tako močno M, da se ti je kar stemnilo, pa verjetno res preveč krvaviš. Jaz bi počakala še kak dan, v ponedeljek pa bi G poklicala, če ne bi blo boljše oz. da vsaj vprašam, če je to normalno.
Mi smo imeli pa danes 3 tedne starega novorojenčka na obisku. Ja pikec mali! Madoniš je naš Luka že velik

. Pa to ne moreš verjet kako zrastejo v samo 2 mesecih!
Cepljenja: mi ne bomo dal nič dodatno cepit, samo kar je obvezno.
miya84, naš tud gruli, se oglaša, včasih celo zacvili

. Ma luškani so...
Glava: naš jo je že v P dvigoval. Ko kupček podirava, jo sploh noče več imet na moji rami, ampak ima ves čas dvignjeno. Ga moram pa vseen držat, ker mu potem lahko naenkrat omahne, tako da mu še kar manjka do tega, da bi jo samostojno držal.
ječi, nam tud že kar velikokrat tako ponoči spi

. Luksuz res!
Oblekce: jaz jih dobivam iz treh koncev in jih imam ful. Trenutno mu je prav enih 20 žabic in enih 20 hlač (kavbojke, žametne, trenerkice...) in sploh ne vem kaj naj mu oblačim. Mislim, da bomo nekaj časa še preskrbljeni, potem bom pa verjetno že kakšno novo rundo dobila. Upam, ker je super tole.