Dober večer,
IZVIRNO SPOROČILO: miya84
angelcare-lottyka,a mi prosim poveš ali pa daš link,kater angelcare imaš ti,ker izbire je malo več,in jst se prav nič ne znajdem...
hvala
Jaz imam tega
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394 Sem hotla model AC 401 ampak ga takrat nikjer ni bilo na zalogi. Ima pa ta vse kar potrebuješ. Poleg senzorja dihanja uporabljaš še kot navadno varuško.
No mi smo bili danes malo na sprehodu, je prav pasalo. Drugače pa nič novega, jemo, spimo, pa malo se že smejimo

, pa kažemo jezika in se kremžimo. Ne morem pa verjeti kok je že zrastel, prav vidno raste. Sem pa še vedno večinoma doma, ker še ne morem normalno sedeti, da bi šla v avto in se kam odpeljala. Bom pa sigurno malo varstvo babice vključila, ko bo moj imel čas in da grem za kakšno urco v trgovino, mal v civilizacijo.
Library ti vem da si kupila nederček za dojenje od Da-da. Koliko časa pa si čakala nanj? Jaz sem ga tud zdele naročila, ker teli iz DM-a se mi zdi da mi ne odgovarjajo.
Sem mela včeraj spet zamašene vode in to na obeh. Sem jokala ko dež, tok me je bolel. Pol sem si pa čist ščrpala, mi je vzelo kar uro in pol, no vmes sem hodila še pod vroč tuš masirat, boge te ki si vsak dan črpate. Potem pa sem Žana gor dala in je potegnil ven, no pa pomoč spreja. Zdej pa sem kar brez modrca pa je o.k.. Sem ga dala danes gor za ven, pa se mi je spet začelo, tako da pomoje je delno kriv nedrček, delno pa da sem imela cel dan Žana ob sebi. Meni vsakič ko kaj zajokca ali pojamra kar čutim kako se mi polnijo. Tako da ga moram imeti čez dan vsaj ene 2-3 runde v posteljici, da se prsi mal odpočijejo

. Ker tole se men ponavlja na vsake par dni, sam že dolgo ni bilo tok hudo kot včeraj.
emma Žanu se tud zaviha, sploh spodnji del ušesa. Sem tud jaz že študirala če ima lahko zaradi tega štrleča ušesa. Ampak mu nič ne moreš, ker se skoz premika. Da bi imel skoz ko spi kapo, pa tud ne vem če je o.k. Da se ne bi potem preveč razvadila ušesa in ko bi bil brez pa bi takoj kakšno vnetje dobil

.
Hmm, drugače pa punce tukaj je danes popoldne bolj mirno, kje pa ste? Ste šle že proti Rimu? Library? Pajac? Škorpijonček? in ostale? Pa ne da boste vse na en dan rodile

.