IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Midve s Simonmojco sva bile pa skupaj v P, ampak se vseen nisva srečali. Po sms-ih sva pogruntale, da je ona na D oddelku, jaz pa na B, vmes pa je bil na žalost en štuk razlike, tko da na žalost ni šlo. Je bla pa fora, ko sem njej in November2010 poslala sms, nazaj pa dobila odgovor, da so oni pa Matija dobili pred 40 min
. Jaz sem imela namen pridt te obiskat. Sam, ko sem zvedla da je treba štuk nižje me je po pravici povedano vse minilo, ker kot sem napisala imam 1šivček (dolg šiv-spiralast) in me še vedno vse boli, sedim na obroču
Še to moram povedat. V sobi sem bila pa skupaj z dinki, super punco in novemberko, ki jo sicer imamo na seznamu, ampak se je samo parkat oglasila na tej temi. No, poleg nje je bila v sobi še ena punca in tudi zarad njiju (poleg top osebja) je bil 3-dnevni all inclusive res lušna izkušnja
.
Jaz sem imela pa v sobi eno punco, ki je rodila DVOJČKE po NARAVNI POTI - uvauuuu, fantka in punco, sta pa to njena 3in4 otrok, sva se full dobr zastopili in je tudi pri nama čas minil 1.2.3. Sva si zmenali tel. da se bova kaj dobili še službi imava eno zdraven druge
. Pol sem pa zvedla doma, da so prijatelji z mojo svakinjo
. Kok je svet majhen
Naš Luka je pa tud tipičen predstavnik vrste sesalcev
. Skoz bi bil na joški. Zdaj smo pogruntali, da če vmes malo pojamra in če ga gre moj pobožat in potolažit, je ok.
Naš je isti
, se vidi da vs na isti dan rodili
, samo da pri meni ni panike tudi če ga jaz potolažim. Sem pa pogruntala da pri nas je duda zakon, ker naš bi skoz cuzal pa tudi če ni lačen ali pa zaspi na joški
, tako da mu joško odstranim in ko se začne bunit mu dam dudo in je ves vesel, cuza in zaspi
. Moj je prejle izjavu, da bog ne daj da izgubimo dudo, ker bo pol cela revolucija
v p. me je pa še hecal zaradi dude
.
Punce srečno, če se le katera odloči za via Rim!
Še iz moje strani srečno