maj2009 čestitke!!!
sama se pa javljam z današnjega pregleda.
nisem mela glih dobre rezultate: v vodi so mi našli levkocite, eritrocite, ter sediment. gin. me je poslal na ponovni odvzem, zaradi mikrob. analize bakterij. :S za rezultat moram poklicat čez teden dni - če ni v redu dobim zdravila, če bo pa o.k., pa čez 2 tedna kontrola. ctg je bil o.k., čeprav je srček nihal med 119 in 153, ampak to je baje o.k.. pritisk imam povišan 150/90, bi morala jemat tablete proti temu. pa magnesol, ki ga pa nimam, ker mi bedak nikoli ni dal niti recepta, niti mi ni rekel naj ga kupim brez... očitno si je napisal v karton, povedal mi pa ni. zadnjič je sicer nekaj spraševal če ga imam, pa danes tudi, ampak zdaj na kraju je pa že res brez zveze. 2 tedna pa ja še zdržim.
pa na neslano dieto moram, ker so mi danes stehtali 2,4 kg več kot pred 2 tednoma!!!! kar je praktično nemogoče, ker se tudi doma tehtam in sem prepričana, da je to pri njih narobe pokazalo - ali zdaj ali prejšnjič. zadnjič sem celo shujšala 0,5 kg.. drugače sem še kar utrujena in poskušam počivat če se le da, ampak imam vseeno še ogromno za naredit preden pride bebica...
namreč ravno malava otroško sobo, ker je po 6 letih cela počečkana z barvicami, kredo in prstnimi odtisi - zdaj sva nabavila pralno barvo - v istem tonu. sicer so v mešalnici, kljub vzorcu zmešali pretemno in sem morala dodati še precej bele. sem kr zadela - za 1 nianso je razlike, ampak ne moti. pomagat moram, drgač bo časa zmanjkalo, sicer se pa na malarijo itak jaz bolj razumem kot naš.... sledi še dnevna, pol smo pa gotovi.
torbo za bolnico zase in za dojenčka imam pripravljeno, posteljnina za zibko je oprana, zdaj rabim samo še lupinico oprat (prevleko), pa nastavke za dojenje nabavit, pa smo kompletni. menda...
pozdravček!