Čestitke vsem novim mamicam in seveda malim
štručkam,ki so prišle na svet!
No,jaz pa sem bila en teden hospitalizirana,en dan me je grozno želodec bolel pa še pritisk sem imela visok ( 150/105) pa cela sem bla zatečena in so me kar obdržali,so sumili na preeklampsijo.Potem je dežurna še rekla,da je mali premajhen,da sumi zastoj rasti,da nimam dovolj plodovnice in da posteljica ne dela.Sem dobila flosteron in v največji vročini ležala na oddelku.
Kaj češ,presekirala sem se ful,no ko so mi čez dva dni zopet naredili uz je zdravnica videla,da posteljica čist lepo dela,plodovnica primerna,rast ploda pa tudi primerna,res ni nek velikan ampak je čist vse ok z njim in z mojimi izvidi hvala bogu tudi.Je zdravnica,ki mi je delala uz rekla,da ne ve kaj je dežurna videla in me brezveze prestrašila,ker ona ga je 4x izmerila pa je čist vse ok,nč ni grozno manjši kot mi je dežurna dejala in da mi bojo kr porod sprožli.Potem pa ko sem še omenila,da imamo v genih bolj mičkene dojenčke,kajti moja mami in babica sta rodili vse otročke do 3kg,nč več,je pa rekla ja sj geni tudi svoje naredijo.Važno,da se je mali lepo razvil,da je z organi vse ok,kilce bo zdajle še nabral,upam.
No,zdaj pa vsak teden hodim v patološko ambulanto,ctg je vredu,pritisk je vedno v ambulanti malce višji kot doma,danes je 37.teden,upam,da mali še zdrži,da še malo pridobi na kg.Bomo pa naslednji teden na pregledu (3.8) videli kaj bo uz pokazal.Upam,da bo vse ok in da ne bo treba še rodit,kr nej še počaka do 24.8 ali pa še čez.
Drugače pa mali ful miga,je zelo živahen,nikoli še ni bil tako kot zadnjih 14 dni,samo ko sem dobila flosteron se je za par dni umiril in sem že bla panična,ker ga nisem dobr čutla,pa je moj takoj letel h kolegu po angel sound da sem se malo pomirila.No zdej pa ima telovadne vaje kar čez cel dan in sem najbolj srečna na celem svetu!
< Sporočilo je popravil Leona2009 -- 27.7.2011 13:56:13 >