IZVIRNO SPOROČILO: Lunca31
timnala vezano na tvojo zaskrbljenost ti sporočam, da sem tudi jaz 3 x zaporedoma imela pozitiven IGM, kar se je vsem zdelo nepojasnjeno. Nato sem na lastno pest in samoplačniško naročila ponoven pregled istih vzorcev krvi, ki so jih nato poslali na Mikrobiološki inštitut - po celih 3. mesecih strahu, nelagodja in nevednosti sem nato prejela izvide z vsemi negativnimi vrednostmi. Kaj? Kako? Zakaj?
Želim si, da bi se tudi pri tebi zgodilo kaj podobnega, sicer pa sedaj vse znajo uspešno pozdraviti z antibiotiki. Le pogumno!!
Tudi vsem ostalim nosečkam želim čim več dobrega in lepo nosečnost!
Lunca hvala ti za tolažbo. Ja, sej se vse sorte nardi. Sem že prebrala veliko tudi na med.over.net in je ena mamica tudi bila kao pozitivna, jemala antibiotike, po porodu so pa ugotovili, da ni bila okužena. Kaj čmo, medicina se tud kdaj zmoti.. Mi tudi upamo na najboljše, predvsem pa to, da če sem se, sem se okužila zelo zgodaj in je taka mala verjetnost, da gre na plod. Itak pa greš potem na amniocentezo, da za ziher ugotovijo..nekak verjamem, da bo vse ok, čeprav v ozadju se pa sekiram in razmišljam 100 in eno stvar..pa nisi čist sproščen v nosečnosti.
Hvala tudi ostalim za dobre želje
Vilincek teb pa res ni treba skrbeti, ker imaš staro okužbo..to je super in lahko ješ vse, ker se ponovno ne moreš okužiti oz. se lahko, vendar imaš v sebi že protitelesca in ni nobene nevarnosti za plod.
Lepo bodite in veliko pišite