Pa je minil praznični torek...Kako ste ga kaj preživele? Mi smo se sprehajali in razvajali.
Dotika kako je bilo na pregledu? Sem mislila nate, ker je imela moja prijateljica tudi v ponedeljek NS. Upam, da je vse v redu. Sem poslušala tvoj nasvet za poslušanje srčka in res sem ga slišala
, tako kot si napisala, treba je bilo bolj pritisniti in uporabila sem gel, ki je boljši prevodnik. Super, sem tako vesela in pomirjena, da bije
. Glede PDP bom najbrž zvedla 16.02 ko imam pregled pri svojemu ginekologu in mislim, da mi bo prestavil na 24.08.
kepica78 kako so ti pa ugotovili, da imaš sladkorno, ker meni je moj g. tudi rekel, da me bo dal na teste, ker je moj sonček pri rojstvu tehtal preko 4 kg in me zanima kdaj so ti testi in kako zgledajo. Upam, da bo pri tebi vse v redu in ne prevelikega odrekanja.
Meni se trebušček že orenk pozna, so mi oprijete hlače vse pretesne in se raje spravim v široke oz pajkice, ki so ful raztegljive...sicer zredila se nisem tolk, ampak pozna se mi pa že ful... Za mazanje bišijev priporočam Ojle Črnega trna od Dr hauschka, ki je prav za strije in je res super, porabi se ga malo, je pa zelo učinkovit, ker nisem imela nobene strije po trebuščku, dobila sem jih na spodnji strani hrbta, kjer se nisem mazala. Pa Shea butter od Dvorca Trebnika je tudi ok, sem imela tudi od Loccitane, pa ni nič boljši, cena je pa za 25€ dražja.
Tudi mene mučijo hudi glavoboli, vendar mislim, da je to bolj posledica mojega prehlada, ki se vleče že 1 teden. Danes res nisem mogla zdržat in sem popila lekadol, drugače si pa raje pomagam s kapljicami 31 od JUsta - se namažem na sence in počasi glava neha boleti.
Zanima me, ali boste kaj vprašale za spol ? Midva z mojm sva tako radovedna, da bova, samo nama je rekel, da se do 16 tedna še ne vidi zanesljivo in bo treba še malo počakati....Imena imava že izbrana, sicer za punčko, za fantka pa še nisva prepričana.
Drage
lepo pobožajte svoje bušije in sladke sanje