IZVIRNO SPOROČILO: Leela
ivana jaz mislim, da je to čist preveč. Potem pa otrok postane "čuden" in ga spet vozijo otroškim psihologom itd. ja čudno, če je revež overload in bi se samo malo igral, potem pa se izklopi in pregori od vsega hudega. Mislim, da je za ene otrok cel projekt.
ne da se mi nič napisat, grem domov.
kaj boste otrokom kupile za 2. rd? jaz gruntam da bicikel
aaaaah ok hvala leela! to tut jst mislim! ce pogledas te otroke v primerjavi je moja totalna animal!

ko jo vidis na igriscu vidis da je ful happy, da se rada igra, non stop nekaj govori (aha od koga je to dobila ne vem

). a ti otrocki so kot majhni roboti. zihr bodo super v soli, bodo imeli super sluzbo, ker takih se tut v soli spomnem...in...kaj potem... se spomnem enega sosolca, je bil en tak totalno nesocialan tip, nerd, 5.0 ocena...in kaj potem, ja sel je na pennsylvania..ok, fajn...zdaj je prof. kemije na neki brezvezni (3rd league, da ne recem zblj) v ameriki. ni rocket scientist v nasi ali ne vem kaj, ni nobel se dobil (obama je pa ni nic naredil

)
ko bo cajt jo bom dala na aktivnosti, sport, glasbo in vse kaj notr gre. sh@t tud moja mati ki je bla taprava tiger mom me ni dala na nobeno aktivnost do 3a leta, in takrat samo na plavanje 1krat tedno.
mislim, v vrtcu je itak pridna, zdaj so jo dali skupi s novo "frendico" helen (ta je skoraj eno leto starejsa) da sta glavne za pospravljanje mize za kosilo, in potem se eksperimente skupi delajo (kao starejsa pomaga mlajsimi ipd.) ...mislim da je to dovolj discipline cez dan.
drugac articoke se "krckajo"
pa lep konc tedna vam zelim, da bo lepo in soncno!