cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke 16. del

clock-img

13.12.2010, 20:56

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

vidim da ste me full pogrešale user posted image user posted image

JA, pa smo te, ki si te bla???

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer.

Imamo ful močno gnojno angino, od
kod - nimam pojma. Dobili Zinnat-AB.

Enako ima Maks-AB.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika!

za vse skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

elevitka...sori da smetim...
a tale nagrada je nujna za izplačat...oz zavarovanje za poškodbe na delu...al se da porihtat pogodba tud brez tega?

nagrada je dobra volja delodajalca... rek 2 pa obvezen!...ponavadi plačajo malico na delu in nek minimum žepnine...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

13.12.2010, 20:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Saj smo te,no vsaj jaz,samo si rekla,da imaš naporen teden pred sabo,pa smo nekak razumele tvoj izostanek od pouka!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 20:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

elevitka...sori da smetim...
a tale nagrada je nujna za izplačat...oz zavarovanje za poškodbe na delu...al se da porihtat pogodba tud brez tega?

nagrada je dobra volja delodajalca... rek 2 pa obvezen!...ponavadi plačajo malico na delu in nek minimum žepnine...

kaj je to rek 2? To delod.izpolni?
A malica je obvezna?
Reči mi če je v pogodbi kaj obveznega al se lahko dogovorimo čist brez obveznosti?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.12.2010, 20:58

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

zdaj sem vidla, pa me spet panika grabi.
T ima že zdaj 48cm obseg glavice, Saš pa 1 leto starejši, pa 47. user posted image user posted image user posted image

ne obremenjuj se, otroci so si zeloooo različni user posted image

Ja,Saš ima nasploh malo glavico,tak da Katy,ne se sekirat!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 21:01

clock-img

katy83

pencil-img

6488

zdaj sem vidla, pa me spet panika grabi.
T ima že zdaj 48cm obseg glavice, Saš pa 1 leto starejši, pa 47. user posted image user posted image user posted image

ne obremenjuj se, otroci so si zeloooo različni user posted image

podpisuser posted image

hvala punce, saj vem, da so si različni in da vsi ne morejo bit po Jusu, ampak nisem se še navadla, da ne smem otrok primerjat med sebojuser posted image

clock-img

13.12.2010, 21:02

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Saj smo te,no vsaj jaz,samo si rekla,da imaš naporen teden pred sabo,pa smo nekak razumele tvoj izostanek od pouka!user posted image user posted image user posted image

podpis

clock-img

13.12.2010, 21:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mene pa taaaak zebeeeee,da bom hin,sem bla pod vročim tušem,pa nič haska.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 21:03

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Mene pa taaaak zebeeeee,da bom hin,sem bla pod vročim tušem,pa nič haska.user posted image

user posted image

pa tudi Maksu pikepokeuser posted image

clock-img

13.12.2010, 21:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

hvala punce, saj vem, da so si različni in da vsi ne morejo bit po Jusu, ampak nisem se še navadla, da ne smem otrok primerjat med sebojuser posted image

s časoma se boš, ker če boš v vsem primerjala se ti bo zmešalo...user posted image ...glavno, da so zdravi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.12.2010, 21:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

kak se pa ti igraš s svojim zdravjem...ti, ti, ti...daj malo pomisli nase user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.12.2010, 21:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

podpis

pa še en podpis user posted image

clock-img

13.12.2010, 21:05

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

aja saraya še to...Če je na počitniškem delu študent brez pogodbe o izobraževanju (se pravi, da to ni obvezna praksa), je izplačilo lahko kot podjemna pogodba (obračun akontacije dohodnine, posebnega davka in pavšalnega prispevka za nesreče pri delu in poklicne bolezni) ali z napotnico preko študentskega servisa.

Sicer pa se znesek nagrade odvisen od letnika obiskovanja študenta, in je davčna olajšava izplačevalcu pri davku od dobička pravnih oseb. Višina je določena v kolektivnih pogodbah, vendar lahko delodajalec izplača tudi višji znesek. Dobro pa je upoštevati znesek po Uredbi o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja, ki določa kot neobdavčeni znesek za vajence za 1. letnik do 84 € na mesec, za 2. letnik do 126 € na mesec ter za 3. in 4. letnik do 167 € na mesec.

Za dijake in študente je neobdavčen znesek mesečna nagrada do 172 €. Izplačila nad temi zneski so obdavčena

tako da jaz praviloma ne bi komplicirala naj izplačajo nagrado do višine 172 €, in si jo konec leta upoštevajo kot olajšavo. Ali pa ti jo izplačajo in jim jo vrneš (pa si jo še vedno lahko upoštevajo kot olajšavo) samo psssstttt!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

13.12.2010, 21:07

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image

pa tudi Maksu pikepokeuser posted image

Hvala,Katy.Upam samo,da še jaz ne zbolim in me položi.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 21:11

clock-img

matcar

pencil-img

25199

kak se pa ti igraš s svojim zdravjem...ti, ti, ti...daj malo pomisli nase user posted image user posted image user posted image

Saj mislim!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 21:12

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

elevitka....povej mi samo...če je vse to nujno za izplačat...ali se lahko samo pogodba sklene brez kakršnih koli plačil s strani delodajalca?

clock-img

13.12.2010, 21:13

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

elevitka....povej mi samo...če je vse to nujno za izplačat...ali se lahko samo pogodba sklene brez kakršnih koli plačil s strani delodajalca?

preverjam še... samo malo user posted image

clock-img

13.12.2010, 21:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dajte mi povedat tiste, ki ste pošiljale Linote...kaj ste morale izpolnit kaki kupon? Jaz ga nimam na nobeni škatliuser posted image . Pa je res, da ni rok do 15.12user posted image

clock-img

13.12.2010, 21:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saj mislim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...po riti jih boš dobila

< Sporočilo je popravil botrca -- 13.12.2010 21:16:06 >

clock-img

13.12.2010, 21:19

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Dajte mi povedat tiste, ki ste pošiljale Linote...kaj ste morale izpolnit kaki kupon? Jaz ga nimam na nobeni škatliuser posted image . Pa je res, da ni rok do 15.12user posted image

botrca, baje je čas do konca leta, koledarje bodo pa 15. začeli pošiljat. tak sem zadnjič nekje prebrala.
Kupon pa si lahko sprintaš, tukaj ga imaš:

http://www.podravka.hr/brandovi/nagradne-igre-i-natjecaji/6724

clock-img

13.12.2010, 21:21

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Večer...

clock-img

13.12.2010, 21:22

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Čer.

Imamo ful močno gnojno angino, od
kod - nimam pojma. Dobili Zinnat-AB.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2010, 21:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Babike,lepo se še mejte,grem jaz pod odejo.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

13.12.2010, 21:23

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Večer...

tudi tebi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem