cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Septembrke 2011

clock-img

23.12.2010, 09:10

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

A je že kje katera. Glede na današnnji test bi naj po mojih izračunih imela rok ravno  01.09. 2011, če bo tokrat vse tako kot mora bit. To je moja 4. nosečnost in bo 3. otrok, ker se je prejšnja nažalost končala v 10. tednu.

Punce, zdaj pa hitro testke delat, da ne bom samevala.user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:12

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in želim ti prelepo nosečnost in lepega septemberčka, res so lepi ti naši septemberčki.

Pozdrav od septemberke 2010user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teni  res vam želi lep Božič, božiček je bil pri tebi letos tudi radodaren tako kot pri meni lani, poljubčka puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:14

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala, nadka. Ja itak- same punčke. Drugega ne znamo. user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:16

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Hvala, nadka. Ja itak- same punčke. Drugega ne znamo. user posted image

Mogoče vas pa letos Božiček preseneti in je nastavil plavo barvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 09:25

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Teni ČESTITAM!!! Smo bile nekaj čas skupaj v pričakovanju, ampak...držim peste zate in tvojo pikico!!!!!

clock-img

23.12.2010, 09:30

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

A je že kje katera. Glede na današnnji test bi naj po mojih izračunih imela rok ravno  01.09. 2011, če bo tokrat vse tako kot mora bit. To je moja 4. nosečnost in bo 3. otrok, ker se je prejšnja nažalost končala v 10. tednu.

Punce, zdaj pa hitro testke delat, da ne bom samevala.

TENI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kAKO SEM VESELA ZATE!!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

23.12.2010, 09:31

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Polho se te spomnim ja. Pa saj veš - vse moje januarčice ste mi ostale v lepem spominu - kdo bi vas pozabil.

Hvala za čestitke in pestke.

Tanjusi - hvala tudi tebi.

clock-img

23.12.2010, 15:04

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Cestitke!!! Pa srecno cisto do konca oz. do spetembra! user posted image

clock-img

23.12.2010, 15:15

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala ti, Ribica.user posted image

clock-img

23.12.2010, 15:50

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Ej Teni pa tako dolgo je trajalo, da se je prijelo, ali sta imela vmes kaj pavze?

Ker midva se pogovarjava da bova nekje spomladi začela naročati še eno bebico in me je strah da...me bo čas prehitel in bom že prestara.

clock-img

23.12.2010, 16:28

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Tako dolgo je trajalo. Prej sem zanosila 3X v prvo, zdaj pa nikakor. Ampak , končno...

clock-img

23.12.2010, 18:30

clock-img

ugi

pencil-img

843

Čestitke user posted image Držim pesti, da bo nosečnost minila brez težav vse do septembra in da rodiš zdravega otročička. Aja, pa navijam za fanta, ofkors. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

clock-img

23.12.2010, 18:36

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Haha. Ati tudi. Jaz pa mislim, da bo še ena babnicauser posted image , taka žleht kot smo me 3.user posted image

Hvala za želje in čestitke.user posted image

clock-img

23.12.2010, 18:48

clock-img

ugi

pencil-img

843

A-A, jaz pa mislim, da bo fant, ki vas bo vse 3 prekosil. user posted image Hihi, vse tri ga boste crkljale, boš videla.

< Sporočilo je popravil ugi -- 23.12.2010 18:50:24 >

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

clock-img

23.12.2010, 19:22

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

O, Teni!!! Naša januarka!!! Ja, iskrene čestitke, res!

Tokrat pa do konca! Stiskamo pesti!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

23.12.2010, 20:01

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala, moje drage januarke.user posted image

Razvajali bomo pa tako ali tako v vsakem primeru.user posted image

clock-img

23.12.2010, 20:56

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

wuhuuuuuuuuuu teni čestitke user posted image user posted image user posted image

Jaz tud navijam za user posted image in držim pesti, da bo vse ok!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

23.12.2010, 20:58

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala, nincrli.user posted image

clock-img

23.12.2010, 21:17

clock-img

naja6

pencil-img

264

user posted image Teni, čestitke še iz moje strani, držim pesti, da tokrat rata do konca, saj vseeno kaj bo user posted image ali user posted image samo da je user posted image zdrav-a
Sem še ena od januarčic
Čim lepšo user posted image ti želim

clock-img

23.12.2010, 21:19

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

user posted image Teni, čestitke še iz moje strani, držim pesti, da tokrat rata do konca, saj vseeno kaj bo user posted image ali user posted image samo da je user posted image zdrav-a
Sem še ena od januarčic
Čim lepšo user posted image ti želim

Točno to. Hvala ti.

clock-img

25.12.2010, 20:33

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Še kar ni nobene, da bi se mi pridružila?

clock-img

26.12.2010, 11:32

clock-img

Andymili

pencil-img

1

Tudi meni in možeku je Božiček prinesel najlepše darilo - pozitiven nosečniški test. Sem naredila kar 3 teste in vsi so pokazali user posted image user posted image user posted image ...

To je res najlepše darilo, ki naju je lahko presenetilo. Po umetni oploditvi, ki ni bila uspešna, sma čisto prenehala delati na dojenčku. Potem pa zanosim... Jao... Pa mi je bilo rečeno, da je zelo, zelo , zelo majhna možnost, da zanosim po naravni poti... Zdaj pa kar samo od sebe... Sicer imam veliko straha v sebi - imam faks in niti najmanj ne vem kako nama bo to uspelo.user posted image Najbolj me je pa strah, da ne bo kaj narobe. 25.01.2011 imam že prvi pregled pri ginekologinji. Niti ne vem kaj naj rečem ginekologinji, ker midva zdaj nisma načrtovala nosečnost in niti ne vem kdaj sem imela zadnjo menstruacijo. Upam, da bo na ultrazvoko videla približno kdaj sem imela zadnjo menstruacijo in kdaj je prišlo do oploditve... user posted image

Lep pozdrav!

clock-img

26.12.2010, 11:41

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jupi!!!!!

Končno še ena. Čestitke. Se vidi, da psiha ogromno vpliva na zanositev. Jaz sem že tudi skoraj obupala, ko po splavu junija 2009 ni in ni uspelo. Zdaj, ko sem pa najmanj pričakovala, pa je.

Ne skrbet. Na začetku plod pri vsaki nosečnosti raste pribl. ali pa čisto enako in se na ta način normalno določi rok poroda. Brez skrbi. Pa ne veš niti približno kdaj si jo imela?

Jaz bom za pregled poklicala v torek, pa bo verjetno (glede na prejšnje izkušnje) Tudi verjetno okoli 25.1.

Vglavnem - brez skrbi, vse se bo uredilo tako kot se mora.

clock-img

26.12.2010, 18:17

clock-img

lily81

pencil-img

125

Žijo..

tudi meni se je pokazal plusek..to je 2.user posted image .. doma imam decembrčka 2008... Pi mojih izračunih imam rok ( če bo vse po sreči sevedauser posted image ) 1. ali 2. septembrauser posted image ..

Prvi pregled imam 24.1... lepo bodite in čim več pluskov..

clock-img

26.12.2010, 21:46

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Super, čestitke. user posted image user posted image user posted image

Potem sva pri roku nekje na enakem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem