IZVIRNO SPOROČILO: tinci1
Pigy - jaz imam izkušnjo z dr. Leonom Megličem. V lanskem letu mi je med nosečnostjo naredil laparoskopijo in vse pohvala. Res je zelo prijazen in tudi pove tako kot je. Ta operacija je bila moja odločitev za katero mi je on povedal pozitivne in negativne stvari. Odločila sem se, da grem čeprav je teden po operaciji fantku nehal delati srček. Ne to vzeti kot kritiko Megliču, ker je naredil vse kar je lahko in je bil res zelo prijazen in profesionalen.
Super da je še vedno dobr ginek, pa do nosečnic tudi. Žal mi je za malega fantka.
IZVIRNO SPOROČILO: SILVA
Ne kaže dobro, ginekolog se ni mogel odločit ali je šlo za splav ali gre za izvenmaternično nosečnost.
Vzeli so mi kri in moram čez dve uri nazaj, da vidijo kaj bodo z mano.
Žalostna ful

Silva drži se. Žal mi je da se ti je to zgodilo, upam da vama bo kmalu uspelo ponovno zagledati
Jaz sem danes spala ko ubita,samo 1X sem se zbudila, spala pa celih 10 ur

. Sedaj še malo pa pod tuš in počakat da me moj pelje v službo. Upam, da kaj kmalu pride, ker sem lačna, mam pekarno 2 km stran, a mi je predalaeč it peš.
Iz službe hodim domov, kot bi me vlak povozil. Ne morem verjet, da komaj zdržim 8 ur, pa nimam tako težkega fizičnega dela. Še dve sodelavki sta pogruntali da sem v pričakovanju, ampak sta obljubili bit tiho.
Lep dan še naprej.