Se je začelo, samo dva dni me ni pa ste natipkale tok strani. Me veseli imam vsaj kej za prebrat. Vrnili smo se z dopusta- končno. Tudi nazaj je bila pot vsaj meni predolga, čeprav ni bilo gužve, dol sonček lepo 24 stopinj, pridemo v Ljubljano pa katastrofa, celih 15, pa še dež je začel padat.
Danes imela v porodniš. pregled, vse tipi topi, mala je prava gimnastičarka
, je imela glavico zvito med nogami in je lepo spala
. Težka je celih 400g. Me pa veseli, da so vsi izvidi ok, čeprav je rekla, da je še vedno prisotnih malo glivic, ampak full manj kot zadnjič. Pa bolniško mi je podaljšala še za 4 tedne in imam znova pregled 1.6..
teni- super za izvid
tvoj korenjak je pa še enkrat težji od mojga
moniketna- ti na zs pošljem ime (če še katera želi, ji tudi posredujem)
krysia- moja ima 400g, jaz pa 6 kg več.
issa in ursy33-
za fantka
evvva in tedy-
za punčko
modrimedo- svaka čast, da še vedno dobro skrivaš
nepremagljiva- sej bo hitro minilo teh 14 dni
Vidim, da ste se pogovarjale o otrdevanju trbuha. Meni ponavadi otrdi, če sem dolgo na nogah (ne pri hoji), ali pa ko zjutri ustanem, samo potem približno po pol ure popusti.
Vsak čas bo moj prišel domov, da sestaviva previjalno, posteljice verjetno še ne bom, ker jo moram najprej prebarvat. Me je pa mami klicala če lahko kupi kako flaško in dudo, da je full lepe gledala pa še od Nuk-a so
. Upam, da sem jo prepričala da ne. Bomo to potem nabavili, če bom imela sedaj vse, se mi bo tooook vleklo do septembra.