IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Jaz pa moram danes Teji do konca spakirat, ker jutri grejo na Tri Kralje in pridejo v petek nazaj. Nika se že zdaj joče, da hoče it s Tejo.
pri nas je podobno, ko kateri kam odhaja. vsi ostali jočejo za njim in bi šli zraven
o,
srečka, jst bi šla prec na morje, če bi mela čas
bimba, jst sm pa po naravi tako radovedna, d morm nujno vedet, pol pa tud ne morm zadržat zase, ker sem tako vesela

čestitke
olana, mene sam noro srbijo, pečejo pa ne. blagor tebi za tehtnico. men se zdi, da se pa sam redim zadnje dva tedna. tud jem non stop nekaj. prav skoz sem neki lačna

.
ooo ,
nepremagljiva, super, fio, fajn, za rezultate

. res lepa novička
teni, mene tud kolki ”zaspijo” in se skoz vrtim v postelji. tko, kar omrtvičene imam po določenem času. sploh ne vem kako lahko poleg mene dragi spi, ker se vso noč premetavam.
mate0ja, jst sm pa že po naravi rahlo štorasta, v nosečnosti se mi pa to potroji

.
ampak tole s papirji za podaljšanje ga pa res mal biksajo. a nimajo nek rok določen? a ni logično, da zveš še predno se ti izteče...
mate0ja, a zunanji al notranji? meni je notri tisti pri jacuzziju kar ok, vsaj ponavadi je topla voda, tisti ta prvi, ko prideš notr, pa zunanje dva sta mi pa ledenica. in ja, pri nas je tudi tipično, da z dopusta pridemo še bolj utrujeni, kaj češ, sej pol se s časom doma spočiješ.
mo bomo mel danes kar riž z zelenjavo, ki je ostala od celega tedna in avokadom, pa solato zeljno zraven.
tko, zdej sem vas mal predelala. tako je vroče, da se mi popolnoma nič ne da. tamali spi, je imal včeraj vročino, ampak danes je že bolje, mu zobje ven rinejo. jst bi pa lahko ta čas kaj postorila, pa bom raje zvečer

. popoldne imamo še v šoli predstavo od našga prvčka, to se bomo kuhali

.
uživajte