punce, vsem hvala za dobrodošlico!
Princess1 - čestitke
! pa imaš mir do 15.6.!!!
URSY33 - tudi ti boš dobila odločbo, jutri ali v ponedeljek. ne vem, zakaj tako pacajo s tem. še vsaka nosečka, ki jo poznam, je čakala na podaljšanje. ne vem, zakaj tega ne poenostavijo. ironično je, da naj bi se v
izogibali stresa, ampak prav to je največji stres, da ne veš, ali ostati doma ali iti v službo.
anabanana - mene naročajo v povprečju na 5 tednov (razen izrednih zadev, kot so krvavitve, posegi). glede kg pa menim, da imata vsaka nosečka in njeno dete svojstven razvoj - tvoj je pač tak, da v začetku nisi pridobivala na kg, sedaj boš pa nadoknadila. tvoja
je že velika, nekje se pa mora poznati! srečno na faksu!
Sunny_Dream - hihihi, jaz bi gospo lenobo milostno prosila, da se oglasi še pri meni, do takrat, ko je pri tebi, pa uživaj! že mora biti tako. sicer pa je sprehod s kužijem tudi opravilo, čeprav je obenem užitek.
jaz sem danes prosta. In ker ne morem biti praznih rok naokrog, bom dan izkoristila za to, da prijateljičinega bratca učim pisati uradna besedila. naročila sem se tudi za obisk šole za starše: 4.7. ob 10:00 v stari ljubljanski porodnišnici. ali gre še katera takrat "v šolo"? bi bilo super srečati se v živo! saj ne vem, mogoče je čisto prekmalu, ampak začela sva si ogledovati vozičke. ali katera izmed vas pozna vozičke Herlag Jogger Verona? http://www.igrarija.com/otroski-vozicek-herlag-jogger-verona.html cena s košaro za novorojenčka je 120 EUR, ampak ne bi rada kupila mačka v žaklju, nikjer se jih pa ne da preizkusiti v živo. za vse informacije vam bom hvaležna!
modrimedo - držim pesti, da se sladkor ne bo zadrževal v previsokih vrednostih! poročaj. jaz imam test na polikliniki 13.6., pa me zanima vse v zvezi s tem.
sedaj pa počakam, da se zbudi še moj lubi, nato pa dan, preživet v novem stanovanju!
hvala vsem še enkrat!
upam, da se zavedate, kakšne carice ste!