drugače pa.....sem zmedena do konca. če me je katera pripravljena poslušat....
doma že imamo majhnega škratka, sedaj pa je test pokazal +. vse super in fajn, ker je bila to načrtovana, zaželjena nosečnost. ampak včeraj na pregledu pa šok.........vidni sta dve GV, dva
. v družini nimamo dvojčkov, spočeto po naravni poti, zdravil ne jemljem, da bi kaj vplivale na dvojčka.....uglavnem, šok do konca. ne vem, ne znam si predstavljati kako se ukvarjaš s prvim
, ko dobiš dvojčka. kako to znese???? o financah sploh nočem tuhtat, ker me lahko samo kap (kredit za hišo, avto, ostali stroški......). potrebno bo menjati oba avta, nakupiti miljon in eno stvar............mož je precej odsoten, sama za vse.....
............namesto veselja, je sedaj samo jok, strah..........ne vem kaj naj. priznam, pomislila sem že na splav, ampak......kako bom lahko živela s tem, da sem umorila svoja
otroka????????
je opcija, da zadržim samo enega, ampak je treba počakati do 12-13t, pa še potem je opcija, da je kaj narobe pri tistemu ki ostane. prosim, ne me obsojati, trenutno mi gre po glavi miljon tisoč stvari, zmedena sem kot še nikoli v življenju prej. je pa res, da srčka G še ni zaznal, samo vrečkici sta. torej dejansko še ni življenja. ampak vseeno.......to sta moja otroka!!!!!!
< Sporočilo je popravil p*e*t*r*a *k -- 19.1.2011 10:30:05 >