Anonimen: jaz sem tudi ena tistih, ki sem imela par znakov, pa so zdej tako blagi, kot da jih ni.
Ampak veste kaj, dokler mi G ne potrdi nosečnosti, je zame kot da je ni. Ne vem, pač nisev toliko vzhičena kot pri prvi, vse je bolj realno. Malo sem gledala po forumu o teh znakih, ki zginejo in... Da dol padeš! Neki bo za gotovo: tega ne bom prebirala. vsak je primer zase, vsak drugače prenaša... Ker po tistem iskanju so bili sami negativni odgovori in od tega 95% samo tistih, da je rekel Pušenjak, da plodek odmre. PA ni rekel, rekel je da lahko. Tako kot se lahko otrok zamota s popkovino... Skratka, bedarije, ki jih ne mislim brat. WATEUER (bi rekel moj sinek), živimo naprej, kar bo bo, če ne bo ni usopjeno, če bo je ipd. Vsak nej poskusi mislit pozitivno in ne preveč nasedat izkušnjam, ki jih imaMo pupe. Sicer pa je na forumih lahko le 30% nosečnic, tako da je res vsaka primer zase in se pri nekateri konča tako, pri drugi dgače.
V prejšni nosečnosti mi celo ta forum ni pašal, ampak bo tukaj verjetno drugače, ker pišem diplomo in večkrat kliknem na kakšno stran in verjetno bo ta pogosta :)
*žurerka* ha ha, ti pa si frajlica, vidiš, da sem te dobila ven :) Glede sanj, moje so tudi pestre in 2 dni nazaj sem tudi sanjala, da sem pobila 3 ljudi in to take osebe, ki so zelo blizu tistih, ki jih res spoštujem. Kriza :)
no, sej ne vem kaj nej napišem.... Prehlad me matra 100/h in ne vem ali je moj apetit posledica prehlada ali nosečnosti: Lačna, lačna, lačna, potem pa mi ne paše nič za jest in sem full časa brez jest. Potem me spet zagrabi obupna lakota, pojem 2 mandarina in sem dobra za par ur... In tako je čez cel dan. Mah, bo že :)
lep večer vam želim.
A, pa tiste, ki se je slabo končalo: Pogumno naprej, vse bo dobro, četudi se zdi brezumpno. Vzemite si čas zase, ker ga res potrebujete, kar dejte jokat, to vam "pripada", potem pa kar pogumno naprej ;)