Meni niti ne po čudnih kombinacijah kot po ogromni količini vode in sočnega sadja npr: jagode, borovnice, grozdje.... in mi seveda dragi vse to tudi kupuje, ampak sva recimo zadnjič dala za eno malo plastično košarico borovnic, jagod in grozdja 10eur...
Sem pa glede materinske kar poklicala svojega ginekologa in mi je sestra povedala, da mi lahko da materinsko že na prvem pregledu, vendar jo oni sicer dajejo na drugem, ko imajo dejansko kaj že za vpisat. Ma briga me, samo da mi dr reče, da je
normalna in da je z najinim
vse v najlepšem redu.
No pa, da ne bi bil ta forum samo o tem kaj nam paše in kaj ne, ter kaj nas vse boli,....čeprav tudi to rada berem...
me zanima sledeče.
Zakaj ste se punce odločile, da želite postati mame? Poleg klasičnih odgovorov, da so nam dojenčki lepi in da je to normalen biološki proces ženske. Pa če lahko še tiste, ki so že mamice povedo, kaj jih pri dejstvu, da imajo otroke najbolj razveseli, napolni s pozitivno energijo....?
No bom prva jst povedala. Že od majhnega so mi vsi govorili, da sem po značaju "mama", ker sem vedno izredno rada skrbela za druge ljudi, prijateljice, svoje starše,... Svojega otroka pa si predvsem želim, ker si želim vedeti, kako bo izgledalo dete, ki je plod ljubezni, kakšen karakter mi je Bog namenil, da rodim in kaj se bom morala z njegovim prihodom še naučit in predvsem pa, da vidim oz. začutim kaj je ta brezpogojna ljubezen,...kako se čuti,..itd. S svojo mamo imam fantastičen odnos in vedno pravim, da če bom bila pol tako dober starš kot je bila ona do mene, sem zmagala.
lp