dobro jutro oz. sej je že dober dan babuške moje...
evo tedna je konec, je kar hitro minil, če bi bil vsak tak bi blo pa še boljše
sva bila z mojim včeraj na informativnem dnevu, zvedela v bistvu nič novega, moti me to, da bi se morala za vsaj dva predmeta voziti v Celje, in pa seveda to, da me vsak petek in vsako soboto čakajo predavanja...če pa ostanem na tem faksu kjer sem sedaj je pa itak študij na daljavo in ne rabim (no razen redkih izjem) hoditi na faks sploh...mi je pa prva smer malo bolj simatična, čeprav tudi druga ni slaba...jah, dileme, dileme, dileme...
no da ne bom samo o magisteriju...
kako ste kaj ve žabe babe? pa seveda žabon? ta se itak bolj malo javlja - upam, da cele dneve v službi in da bo imel kaj časa za paradižnike...btw. Kruce jaz bi kakšno flanco unega tvojega črnega, če boš seveda imel kaj viška...
Miša a medija pa že tko brcata? a ni to fajn občutek...pobožaj buhija še zame...
Roži kako pa tvoji piščančki? so tudi pridni? sem prejšni dan gledala slikice - sta se pa dobro pozicionirala...
Miklica držim pestke za nuhalno, se ti javim na ZS da se zmenimo za sredo, fajn bi se bilo videti
Sonči super za Oskarja, zdaj pa uživat
Zarči držim pestke že zdaj
Aqvica zdaj se boš počasi začela spraševati če bo fuzbaler/fuzbalerka...nič bat, ti samo nemško državano žensko nogometno ekipo poglej, pa boš videla da smo tudi babe super nogometašice, samo govori se bolj malo o njih...
Lana kako kaj Lizika?
Hermy pišuka kako gre hitro čas, maj bo ena-dva-tri tukaj
Gigi ti si pa itak naša carica,
tko, zdaj me pa čaka pospravljanje in pranje in kuhanje in kaj te vem kaj še vse...
Loremi, kako nov način prehranjevanja? upam, da ti ne povzroča preveč težav in da si se že navadila...
Grety in Neodkrita kje sta vi2, masta tudi kakšen plan ****?
e sem ktero pozabila je to samo zato, ker nas je tolko na tej temi, lupčka čisto vsem
lep dan, ujemite sončke, baje je danes zadnji dan...