Živjo bejbe !
Evo mene spet. Ravno iz poliklinike spet. Spet so me poslali na UZ, tokrat na UKC, s sumom zoženja črevesja. Spet niso našli ničesar, mene pa še vedno boli kot pri norcih. Torej nič ne more biti, rentgena mi pa ne morejo delati zaradi nosečnosti. Sedaj pa gledajo, se praskajo po glavi. Razprava, na katero urgenoc naj grem, če se bo poslabšalo, je pa kar trajalo; niso se mogli odločiti ali naj grem na kirurško ali na ginekološko. Upam, da ne bo treba nikmaor.
Ja, Gigi, pri meni si malo preveč zavrtela
Saj gre že samo od sebe preveč hitro, ni dolgo kar sme dopolnila 42 (čeprav sme po duhu še fuuuullll mlada). Sem špa kar malo fovš tvojemu, da tako dobro je. Me kar mika, da bi se k tebi abonirala na hranjenje:) Tvoji jedilniki se že slišijo tako mamljivo, da lahko kar zatrdim, da pri tebi bi jedla, pa četudi kar crknem potem
Miši, pridna si
. Sploh si pa ravno naredila izpit in ti po defoltu pripada mal dopusta.
Jaz sem tudi razmišljala, če bi šla malo kupovati za malega, pa ti po pravici povem, da ne vem, kako naj se lotim in kje naj začnem. Če bom tako nadaljevala, bom moje ubogo dete prinesla domov v kakšni podarjeni plenici in ga doma v brisačo zavila
Lana, kul, na čimveč otrok
Pa naša Hermy zraven, kaže, da ste taprave športnice; vse naokol. Kako ste se torej odločili; računate da greste po Blaža in se boste odločili tik pred zdajci ali že zatrdno veste, da greste ?
Zarja, torej začnete z naslednjim ciklusom ? Tole meni precej diši po uspehu.
Selim se konec tedna; v bolj alimanj prazno stanovanje. Menda mi bo ostala kuhinja, pogruntati moram še, kje bom spala kakšen teden ali mesec. Bom najbrž kupila samo en jogi, ostalo pa počasi. Preden se odločim, pa ti dolgi dobavni orki za vsako količkaj v redu zadevščino
. Pa še jogi je težko kupit, zdaj sme šele videla, koliko vrst jih imajo. Le kdo bi se znašel
. Ampak glavno, da se ne plačuje več stanarine, do takrat, ko pa pride Oslar bo pamenda žeurejeno.
Tako, moram iti še malo delat za žemlje in brikete