writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

31.12.2010, 19:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

A daj nehaj,res ali kaj user posted image Koliko je bilo presladka,14dni?

jap

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

31.12.2010, 19:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

cel dan se že z očmi zezam....user posted image ..me full matra ta suh zrak tukaj..imamo 30% vlažnost...prej tam pa smo imeli od 70% naprejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

31.12.2010, 20:00

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

meni tote rakete, petarde budijo otroka.... joče se, ne more zaspat........... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... grrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

---------------------------------------------------------------

lepo praznujte!

clock-img

31.12.2010, 21:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa smo se navečerjali, sedaj pa muzika...pa vodka in borovničke....otroci pa počasi pripravit na spanje....user posted image

clock-img

01.01.2011, 08:53

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutro v novem letu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.01.2011, 08:55

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa je za nami...pokalo je iz vseh strani Maribora ampak se noben otrok ni zbudil user posted image  user posted image  user posted image ...prespala sva pri sestri, ker mi ni bilo za vozit v Kungoto. Zdaj pa pijem prvo januarsko kavo user posted image , ostali pa še spijo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

01.01.2011, 08:56

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

clock-img

01.01.2011, 08:57

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Mi že tudi gor, sem upala da bomo bolj dolgo spali glede na to da je najin Luka z nama dočakal novo leto. Bomo pa po kosilu nadoknadli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

01.01.2011, 08:58

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz sem tudi letos prvič pri moji jutranji kavi.

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto?

clock-img

01.01.2011, 09:01

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Mi tudi malo prej vstali.Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespalauser posted image user posted image user posted image .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.01.2011, 09:05

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

O Ly117 jutro...kako ste dočakali novo leto?

Na kavču pred tv. Pa reporterja Milana sma poslušala  oz. Silversterski program na Radiu City.

clock-img

01.01.2011, 09:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je omagal pol ure pred polnočjo,Saš pa je zaspal okoli pol 11-h,vso pokanje pa sta prespalauser posted image user posted image user posted image .Tak,da smo zakorakali v novo leto mirno.user posted image

Jan tudi...pa ostalo enako kot pri nas user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 09:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kak fajn ko ne rabim kuhat danes user posted image . Dobim od sestre sarmo preden greva domov user posted image user posted image user posted image .

clock-img

01.01.2011, 09:37

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Dobro jutro in vse lepo v novem letu!

mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri.....

upam da ne bo spet celo leto tak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

01.01.2011, 09:48

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jutro!

Sem prej po dolgem času spet preskočila kopiranje posta in mi je napisalo We are sorry....user posted image sem na hitro obnovila malo znanje vseh kletvic,grrrrr...
Elevitka,po temu sodeč,se bom jaz celo leto jezilauser posted image

Drugače naš prehod v novo leto je bil enak kot vse ostale dni,edino Mitja se je nekaj trudo,da bi ostal pokonci pa ga je ob desetih vseeno pobralouser posted image ,Saro pa že pol ure prej.

Sem bla pa letos presenečena nad količino pirotehnike v naših koncih-se mi je zdelo,da je je manjuser posted image

No,zdaj pa veselo v novo leto,v nove dosežke,novo dogajanje-se že veelimuser posted image

clock-img

01.01.2011, 09:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mi smo že od 6 auf... dete novo leto sicer prespalo (po obrokih) vjutro pa tak vik in krik da me je kap- in smo se drli 2 uri.....

upam da ne bo spet celo leto tak...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.01.2011, 09:56

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

podpisuser posted image

clock-img

01.01.2011, 10:21

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

jutrček!

mi smo od 7.30 auf. M. se je zbujala na vsako uro. No, ko sva šla mi2 spat, pol je spala 4 ure v kosu user posted image . Ne vem, al je zobek, al so ble te rakete krive. Pod črto, včeraj smo se imeli fajn, smo se nažrli in naigrali naseljencev. Naj bo novo leto vsem nam naklonjeno! user posted image

clock-img

01.01.2011, 10:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

podpisuser posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.01.2011, 10:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa sem se zaj nažrla bifteka,pol pa še sarma sledi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

01.01.2011, 12:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

[color=#000000 size=3]Naj v letu 200_ vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč na postane dosegljivo, vse kar je bilo nemožno naj postane možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma! Srečno

< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.1.2011 12:32:23 >

clock-img

01.01.2011, 12:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa smo imeli kar noro tukaj..pokalo ko na fronti vse do enih...pa full odmeva tu med bloki, kot bi v stanovanju metali petarde...user posted image
M je zaspala brez problema okol enajste....čeprav je bobnelo okol nje.....A pa je jokala in se bala vse do enih, potem pa je kar pri nama spala......oz..jaz sem kasneje kar v otroško šla k M...ker je ene štirikrat zahtevala sok, pa iz kinderpeta lezla...skratka pestro....user posted image

sedaj smo se nazajtrkovali, moj gre potem po sarmo k tašči, popoldne pa tak gremo naokoli.....
M je full pikasta, eliko več kot A......koza pri kozi, vročine nima...
Jaz pa vnete oči...celo noč imele probleme, bo treba verjetno k dokteru malo it se pokazat, ker težko gledam..user posted image
Skratka včeraj preživeli te muke, s petardami, tak da smo na koncu vsi šli spat.......ker je bilo preveč stresno za A vse skupaj...user posted image
Grem pucat naprej kopalnicouser posted image

clock-img

01.01.2011, 13:20

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Macka pregnala...Vecer se je prav zanimivo zamigal v noc oz novo leto.

Zdaj po tascini sarmi sem ze ok....Pa kavico pijemzjutraj mi ni pasala user posted image

Grem vas zdaj prebratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem