writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

24.01.2011, 17:03

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Na Krku se največ dogaja v Baški-je pa precej draga v primerjavi z ostalimi...

Sicer smo bili mi lani ful zadovoljni v Šilu,poceni,blizu peščene plažice(je bolj malauser posted image ),dosti sence na plaži ,pa ne pretirana gužva,da ne rabiš met ok na pecljih-pa ob sobotah se ponavadi privlečejo oni hudiči s štanti,da še ma mularija kaj od morjauser posted image

clock-img

24.01.2011, 17:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa prav na Krku se dogaja...smo bili pa vem...user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 24.1.2011 17:04:11 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.01.2011, 17:04

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

hitro odprite novi del

tud jaz sem slišala za lošinj pohvale (nerezine, bučanje, čikat)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

24.01.2011, 17:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sem že odprla 18. del...pridite...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.01.2011, 17:08

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

katera, ki user posted image ...to kar smo mi prečekirali pa se peljali ne vem kam...nikjer vidla normalne plaže same skale...

Avtokamp Lopari-Nerezine...so tudi apartmaji,ampak so večinoma od firm,v Velem Lošinju je ena lepa prodnata plaža,v Čikatu peščena...dalje pa nismo kaj ekstra raziskovali-ni bilo potrebeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem