writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

03.01.2011, 09:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

morninguser posted image

Danes malo boljše spali....sicer se M konstantno zbujala.....ampak vsaj nekaj mo spali.user posted image
Zdaj pa se igrata, moj je šel v avtošolo, pa po opravkih...potem pa tak moram na durs šibat in na zavod, popoldne pa bomo nekaj še doma delali......okol elektrikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.01.2011, 09:42

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jutro!

Saraya proti kozicam je A ful pomagal sprej od mislim da A derma, saj če v lekarni poveš za kaj rabiš bojo pravo dali, se dobi brez recepta, stane pa nekaj čez 11 e. So se ful hitreje sušile pa tudi praskal se ni.

matcar mislim da bom lahko tudi jaz zraven. Pa hvala za povabilo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

03.01.2011, 09:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Matcar...hvala za povabilu....mislim da se bom udeležilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.01.2011, 09:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Saraya proti kozicam je A ful pomagal sprej od mislim da A derma, saj če v lekarni poveš za kaj rabiš bojo pravo dali, se dobi brez recepta, stane pa nekaj čez 11 e. So se ful hitreje sušile pa tudi praskal se ni.

sem ravno na netu čekirala malo, pa full odsvetujejo kakršnokoli mazanje, ker lahko izzove še druge reakcije in probleme...tak da bomo kar brez nekako....user posted image

clock-img

03.01.2011, 10:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Saraya... naj kozice tamali čimprej zginejo user posted image

Matcar... hvala za povabilo, ampak nič ne obljubim. Ne vem kak bom v službi, tak da... ti javim še prej. user posted image

clock-img

03.01.2011, 13:28

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Kje se skrivate? Še vedno praznujete? user posted image user posted image

clock-img

03.01.2011, 13:29

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saraya... naj kozice tamali čimprej zginejo user posted image

podpis

clock-img

03.01.2011, 13:56

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dan  user posted image

clock-img

03.01.2011, 15:28

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan! user posted image

Pvi dan šihta je mimo. user posted image user posted image user posted image Preživela brez problemov edino malo mrzlo je bilo. Bo pa jutri boljše.
Po šihtu sem šla po L pol pa domaov na kosilu. Je moj še celi teden doma in sem se samo vsedla in pojedla. user posted image user posted image user posted image
Pol5 pa počasi šibamo v Vošnjakovo. imamo posvetovalnico.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

03.01.2011, 16:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan user posted image ,

včeraj smo se imeli fantastično na fontani... user posted image user posted image user posted image ...malo plavali, malo se špricali in vsak na izmeno šla v savno. Mmmmm, kako je pasalo. user posted image

Danes sva pa sama, kuhat nisem rabila razen špagetov ker sem polivko imela že prej skuhano, Jan je pa jedel sarmo. Lase sem si ravnokar oprala, navijem jih še pa je to to.

Jutri pa gremo v Ljubljano na redni letni pregled h kardiologu. Držite pesti, da bo vse ok. user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.1.2011 16:15:06 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.01.2011, 17:12

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Tinejček gre pa jutri prvič v vrtec.user posted image  Sem dobila pri "moji" šoli.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

03.01.2011, 17:49

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinejček gre pa jutri prvič v vrtec.user posted image  Sem dobila pri "moji" šoli.user posted image

Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

03.01.2011, 18:37

clock-img

katy83

pencil-img

6488

da vas malo pozdravim...danes sploh nisem imela časa za ničuser posted image ....Timotej je taki tečko, da joj. Ne bi spal, ne bi se igral, ne bi jedel, samo stal bi. user posted image   Vesi se mi na noge in se vstaja, če ga ne šmirglam, se joče...skratka pestro.

Mogoče se kaj zvečer javim, ampak ko pogledam kaos v stanovanju, je bolj malo možnosti.

Botrca . držim pestiuser posted image

Marta - user posted image za vrtec. user posted image

clock-img

03.01.2011, 19:10

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Čer,

bli pri P (prišli tja brez Nikove kartice - letela domov in
jo hb našla), potrdila bolanost od 3.12 - 3.1., Nika pa
je tudi celega pregledala in je vse ok. Ampak, da pa
slučajno ne bomo čisto zdravi, ima od polnoči drisko.

Tudi jaz pri kozah nisem dobila nobenega mazila, to
so včasih dajali, zdaj pa več ne.

Botrca: tudi jaz držim pesti, da bo vse 1A.
Marta: tudi jaz čestitam za vrtec.

clock-img

03.01.2011, 19:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

super user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.01.2011, 19:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer user posted image

clock-img

03.01.2011, 19:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Stanovanje tipi-topi...zdaj pa grem pojest makaron flajš. Jan gleda Nodija, potem pa večerja in spanje. Za jutri imam vse pripravljeno samo še nohte si nalakiram in navijalke dam dol.

clock-img

03.01.2011, 20:20

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Večer!

Praznikov konec,za mulčka se je že začelo veselo,ata gre pa jutri-mama pa Home alone,komaj čakam.

Botrca,fajn rihtajte jutri-pa mirne živčke v Lublaniuser posted image

Marta,čestitke za vrtec

Katy...kaj naj ti napišem,da ne bom zvenela preveč zlobnouser posted image -dobrodošla v klub Mam z živaaaahnimi otročkiuser posted image (pa vedno bolj pestro bo)

Saraya naj kozice čimprej nehajo srbet

Ly,naj ti bo prijeten povratek na delo

Majaklauser posted image user posted image user posted image da ne bo kaj hujšega iz te driske

Matcar,hvala za povabilo,vendar me ne bo-ja,je hudič,če mam polno hišo kozorogov-bomo imeli pester teden in vikenduser posted image

Rina,Koala,Sacherca,elevitka,Lenči,tasa nimam nič kaj posebnega za komentirat,ampak,da ne bo katera užaljenauser posted image

Zaj pa bežim,ker je treba mularijo spravit spat-še potem kaj pridem

clock-img

03.01.2011, 20:23

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Katy...kaj naj ti napišem,da ne bom zvenela preveč zlobnouser posted image -dobrodošla v klub Mam z živaaaahnimi otročkiuser posted image (pa vedno bolj pestro bo)

hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image

clock-img

03.01.2011, 20:24

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Majakla, joj upam, da driska čimprej mineuser posted image

clock-img

03.01.2011, 20:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Majakla, joj upam, da driska čimprej mineuser posted image

podpis user posted image

clock-img

03.01.2011, 21:06

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.01.2011, 21:09

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobeneuser posted image

Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešaniuser posted image
Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjiguser posted image

clock-img

03.01.2011, 21:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobeneuser posted image

kaj sem pa jaz user posted image ?

clock-img

03.01.2011, 21:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešaniuser posted image
Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjiguser posted image

moram..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem