cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

20.01.2011, 22:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Seminarsko sem napisala....samo v powerpoint še zmečem in je to to...pa že imava predstavitev 4.2user posted image

Tak da lahko malo čvekam, čeprav sem že lačna...mičkene spita...nista še čist čist...danes sta obe imele drisko....zgleda nas ta virus počasi zapušča.......user posted image

Jedla pa bom sedaj pasulj s klobaso in sladoled s sladkim grehomuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jaz tudi grem... lahko noč!

Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz tudi.

LAHKO NOČ

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.01.2011, 22:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Seminarsko sem napisala....samo v powerpoint še zmečem in je to to...pa že imava predstavitev 4.2user posted image

Tak da lahko malo čvekam, čeprav sem že lačna...mičkene spita...nista še čist čist...danes sta obe imele drisko....zgleda nas ta virus počasi zapušča.......user posted image

Jedla pa bom sedaj pasulj s klobaso in sladoled s sladkim grehomuser posted image

Pridna,pa dober tek!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.01.2011, 22:29

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pridna,pa dober tek!

podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.01.2011, 22:31

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nič,jaz tudi grem počasi!

NOČKO!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.01.2011, 22:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nič,jaz tudi grem počasi!

NOČKO!

nočko

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.01.2011, 22:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

N A Š I    O T R O C I 

user posted image Saraya
 * A  & M

user posted image Vrtnica79
* L & V

user posted image Matcar
* Lea,
*Maks,
* Saš

user posted image Botrca
* Jan

user posted image Koala
* A

user posted image Marta
* Tinej

user posted image tasa_m
* Lija

user posted image Ly117
* Luka

user posted image Rubin.
* Lara
* Gaja 
* Zoja
user posted image

user posted image elevitka
* Tai

user posted image Rina22
* T.

user posted image Katy83

* Timotej

user posted image Lenči_
* M.

user posted image   Sami0804
* Mitja in Sara

user posted image Majakla
* Nik

user posted image Bambixxx
* Tibor

user posted image Arwenko
*Alex

clock-img

20.01.2011, 22:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tudi grem...nočko

clock-img

21.01.2011, 06:24

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Kaj še spite? Jaz še malo pa grem, sam da pojem do konca in vija pojstla.  Sem prišla lačna domov, te pa ja nea morem it lačna spat. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

21.01.2011, 06:41

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Sem še mogla eno mandarino zmazat. Zdaj pa res grem. Pa da nebote preglasne ker jaz ne pijem kave ne tople, ne mrzle in me spasi samo lepotni spanec. user posted image user posted image user posted image

Nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

21.01.2011, 07:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro

za nami je tak slaba noč, da groza user posted image spet je mela vročino.. kličem v zd, se obnašajo ko ena teleta user posted image pikolino, če se oni med sabo ne marajo in se ne morejpo zmenit, nisem jaz za to kriva user posted image user posted image že tak sem nenaspana, zdaj pa me je sestra na zd v tak slabo voljo spravla, da adijo user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jutro user posted image ,

spali smo tudi bolj tak...je že bilo boljši. Zdaj pa doza kave in kosilo že tudi kuham. Danes imamo fižolovo mineštro in kranjske klobase.

clock-img

21.01.2011, 08:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

za nami je tak slaba noč, da groza user posted image spet je mela vročino.. kličem v zd, se obnašajo ko ena teleta user posted image pikolino, če se oni med sabo ne marajo in se ne morejpo zmenit, nisem jaz za to kriva user posted image user posted image že tak sem nenaspana, zdaj pa me je sestra na zd v tak slabo voljo spravla, da adijo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:28

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dobro jutro.

Danes prej vstala in sva bila že 10 min do 8
nacrtana v vrtcu - jeee ratalo!

Ej Ly, kaj te ti tak dobre volje iz službe, da
onega več nea rabiš gledat? user posted image

Rina: user posted image  user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:29

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Danes prej vstala in sva bila že 10 min do 8
nacrtana v vrtcu - jeee ratalo!

pridna user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:36

clock-img

rina22

pencil-img

3754

botrca in majakla, hvala vama user posted image user posted image čeprav se počutim ko zadnji d*r*e*k na svetu user posted image sploh mi ni it za tja, pa vseeno moram, ker se gre za dobro moje punčke...

ve mogoče katera, kje je na Vošnjakovi sprejemna? da nem iskala ne vem kak dolgo..

clock-img

21.01.2011, 08:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca in majakla, hvala vama user posted image user posted image čeprav se počutim ko zadnji d*r*e*k na svetu user posted image sploh mi ni it za tja, pa vseeno moram, ker se gre za dobro moje punčke...

ve mogoče katera, kje je na Vošnjakovi sprejemna? da nem iskala ne vem kak dolgo..

v prvem nadstropju...user posted image

Kaj so te pa razjezli?

clock-img

21.01.2011, 08:40

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

1. nadstropje- prvi vhod od sodišča če greš gor- čist na levi je stekleni šalt_er tam oddaš knjižico pol pa ti tak reče kam moreš it

< Sporočilo je popravil elevitka -- 21.1.2011 8:41:35 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

21.01.2011, 08:41

clock-img

rina22

pencil-img

3754

botrca, ja to vem, da je v 1. nadstropju. pa se da hitro najt? saj vem, spet kompliciram.. samo ne bi rada spadla ko kura brez glave tam user posted image

mah, sestra me je nadrla ko malega cucka user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:43

clock-img

botrca

pencil-img

14679

botrca, ja to vem, da je v 1. nadstropju. pa se da hitro najt? saj vem, spet kompliciram.. samo ne bi rada spadla ko kura brez glave tam user posted image

mah, sestra me je nadrla ko malega cucka user posted image

ja se da hitro najt..čist levo je pri dvigalu onem levo...kaj greš prvič? Katero P pa imaš? ...nadrla? zakajuser posted image

clock-img

21.01.2011, 08:43

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

dobro jutro.... se vidi da se še nisem zbudila vse narobe pošem.... enkrat že popravljala prejšni post, pe še kr so napake

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

21.01.2011, 08:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

hvala, elevitka user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:45

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mali šef je zdaj vstal...user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

dobro jutro.... se vidi da se še nisem zbudila vse narobe pošem.... enkrat že popravljala prejšni post, pe še kr so napake

ni panike, smo te razumele...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem