IZVIRNO SPOROČILO: rina22
Aja, sem pozabla včeraj povedat, da ko sma prišli k P, me je vprašala, kolko je stara in če je bla nedonošenček, ker je full suha
pa je rekla, da bo počakala na kartoteko, da pripotuje do nje, da bo vidla tisto krivuljo, kak se je razvijala, in bo takrat lahko rekla..
Joj,rina,PROSIM ne se obremenjevat s takimi stvarmi
Sicer sem pikico videla v živo samo enkrat,pa nisem dobila najmanjšega občutka,da bi blo kaj narobe z njo...nasprotno-precej živahna in radovedna mala damica je.
Te pa razumem,da ti znajo P vzbudit slabo vest,takoj ko detew ni po nekih reglcih-doživela na lastni koži.Moja je celo prvo leto napredovala po spodnji krivulji,kar se teže tiče,s tem da je bila porodna teža več kot super(3310 g,pri 36t1d).Pri 3 mes 4915g,pri 6 mes.5965g,pri 1 letu 8900g.
Pri razvoju je sicer malenkost zaostajala(sicer v mejah normale,ampak v primerjavi z bratom),vendar sem gledala,da ima še vseeno mesec v dobrem,ker je pa prišla prej.
Namen moje jare kače je bil v tem,da ti dopovem,da v reali otroci niso neke krivulje na papirju,ampak je vsak zgodba zase,kar pa stroka prehitro rada pozabi,žal.
Ne sekiraj se,s T. si 24h/dan in če bi bilo kaj narobe z njo,bi vedela