cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

22.01.2011, 17:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Včeraj sva jedla v mehiški, naročila predjed...ma niti približno kot v ricu...se lahko skrijejo...

Kje pa sta bla v mehiški?

galeb...bresternica

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.01.2011, 17:11

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,pač sem se že v naprej opravičla.Za komentar svoj.Joj,pa ne mi rečt,da je spet zaj kaj narobe?Eh,grem dol,pa me tudi 2 meseca ne bo,al pa pridem,ko bom rodila.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Najprej tasa,zdaj pa še ti?
Je to kaka nova moda na rr-ju?

zgleda,ja.user posted image

clock-img

22.01.2011, 17:12

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kapućino time...user posted image

Jaz bi tudi...samo sem pridna po novem-se s čajčekom nacejam-nesladkanimuser posted image

pregrešiš se pa ja lahko malo...pridi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.01.2011, 17:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Je to kaka nova moda na rr-ju?

zgleda,ja.user posted image

jaz vem, da ne bi zdržala...edino če se mi rač. pokvari user posted image

clock-img

22.01.2011, 17:13

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Kapućino time...user posted image

Jaz bi tudi...samo sem pridna po novem-se s čajčekom nacejam-nesladkanimuser posted image

pregrešiš se pa ja lahko malo...pridi user posted image

nein,danke...za napolitankeuser posted image

clock-img

22.01.2011, 17:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

nein,danke...za napolitankeuser posted image

to nimam, bi se pa našlo kaj drugega...ti palačinke spečemuser posted image ?

clock-img

22.01.2011, 17:15

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Jaz tudi grem...februarja se enkrat oglasimuser posted image ....bom jaz tudi v trendu...

clock-img

22.01.2011, 17:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar če ni skrivnost, kaj si zadnjič dosti dala?

clock-img

22.01.2011, 17:18

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar naslednjič ko bova šla v kitajsko te pokličem, da mi poveš ki je točno. Okuser posted image ? Samo upam, da ne bo čez 3 leta user posted image .

clock-img

22.01.2011, 17:19

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tudi grem...februarja se enkrat oglasimuser posted image ....bom jaz tudi v trendu...

jaz pa nočem bit v trendu...bom pa imela monologe, če ne bo nobene user posted image

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Mah,slab dan imam zgleda,sem ful brez volje danes,pa hormoni delajo 100/h!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Tega pa ti ne povem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.01.2011, 17:20

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Matcar naslednjič ko bova šla v kitajsko te pokličem, da mi poveš ki je točno. Okuser posted image ? Samo upam, da ne bo čez 3 leta user posted image .

zraven mene je skoraj,ne moreš zgrešit.Bomo šle enkrat tja na večerjo,ko se bomo fiksno zmenle,pa boš vidla,ki je.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.01.2011, 17:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Tega pa ti ne povem.user posted image

prosim user posted image

clock-img

22.01.2011, 17:27

clock-img

botrca

pencil-img

14679

zraven mene je skoraj,ne moreš zgrešit.Bomo šle enkrat tja na večerjo,ko se bomo fiksno zmenle,pa boš vidla,ki je.user posted image

ok user posted image

clock-img

22.01.2011, 17:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pijem kapućino, gledam kursadžije in plešem s sinom...user posted image

clock-img

22.01.2011, 17:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kam ste pobegnileuser posted image

clock-img

22.01.2011, 17:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Grem...user posted image

clock-img

22.01.2011, 18:15

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

ojla, ne bom se niti trudila prebrat 30 strani, ki ste jih v zadnjih dveh dnevih napisal user posted image user posted image user posted image

No, mi smo spet doma in online...tak je fajn bit doma user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2011, 18:41

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Večer, tudi mi smo doma. Furež uspel user posted image . Midve z M. sva tak ble lepo na toplem, moj pa je pomagal. Pa itak tega ne morem gledat, mi je preveč hudo, kljub temu, da je pol kosilo dobro user posted image kaka sem ne? user posted image

vidim, da ste mele pestro danes na rr user posted image

user posted image user posted image user posted image za bolančke. Upam, da mi ne fašemo kaj. Ta virus sračkanja in bruhanja se kr širi očitno user posted image

Aja, pa upam, da ne mislite resno nekatere s tisto 2 mesečno odsotnostjo user posted image

Na jeziku imam 2 skuli (sora), ki mi parata živce user posted image

Bambixxx user posted image za novo frizurco!

Arwenko kje pa ste bli?

clock-img

22.01.2011, 18:49

clock-img

katy83

pencil-img

6488

punce kdaj bi bil čas da grem s T k zdravniku? Baje spet nič kaj ne je, spije pa 2deci čaja...malo me panika grabiuser posted image
pa kje je sploh dežurni v Mb?

clock-img

22.01.2011, 18:54

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Lenči...pri mojih starših v MB sicer, ampak saj veš, nikoli ni pol časa za internet in to.

katy83..dežurni je v ukc-ju na urgenci, za se združeni, je bila moja svakinja med prazniki.

clock-img

22.01.2011, 19:09

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

katy, kopiram iz ZD ADOLFA DROLCA:

Dežurna ambulanta za otroke in mladostnike do 19 let deluje v pritličju Vošnjakove ulice 2, Maribor.
Delovni čas: sobota od 15. do 20. ure, nedelja in prazniki od 8. do 20. ure.
Nočna dežurna ambulanta za otroke in mladostnike do 19 let deluje vsak dan od 20. do 23. ure.
Tel.: 02 22 86 429

clock-img

22.01.2011, 19:10

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Lenči...pri mojih starših v MB sicer, ampak saj veš, nikoli ni pol časa za internet in to.

katy83..dežurni je v ukc-ju na urgenci, za se združeni, je bila moja svakinja med prazniki.

poznam to ja user posted image

clock-img

22.01.2011, 19:26

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Katy, jaz ponavadi, če me začne panika grabit pišem dr. Tanč , hitro in realno odgovori.user posted image

Rina, jaz te čisto razumem, ko gre za mojega otroka sem tudi jaz hitro zaskrbljena in se mi zdi to čisto normalno. Za druge je lahko bit pameten. Ti kar povej na posvetovalnici kaj te muči. Če ni nič, hvala bogu in boš ti bolj mirna, če pa gre za kakšno motnjo pa tudi dobro, da se čimprej odkrije. Jaz sem vedno taka "komplikatorska" kar se tiče teh zadev pa mi nikoli ni žal, ker vprašam, se pozanimam, se prepričam in potem lahko mirno spim in vem, da se ne bom nekoč tolkla po glavi, zakaj sem nekaj "spregledala".

Matcar user posted image za divje hormončke. user posted image

A sem še katero spustila?

BE NICE!
I could be your boss someday.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem