writing-img

RE: Mariborčanke, 17.del

clock-img

04.01.2011, 18:32

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dan!

čveke čvekaste... ko me ni čvekate 100/ h

Pride taki danuser posted image user posted image -se mi močno dozdeva,da bo od ly komentar podobenuser posted image

Ja babe, Majakla (spet v službi) in d haus. user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:33

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Botrca...raport!!!!!!!!user posted image user posted image

takoj mati user posted image : tako hitro še nismo opravili...v 20 minutah smo bili na vrsti in opravili pregled ter posvet z kardiologom...in jaaaaaa z Janom je vse ok in še naprej kontrola čez eno leto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhuuuuuuuuuuuuu... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:35

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ah mene je vsepovsod polno, a se ne vidi po številu objav user posted image user posted image user posted image

ne...poglej objave od saraye, matcar, ly117 in mene....user posted image

Ampak to so že extremni primeri user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:38

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

no, ok te pa še bom malouser posted image
skratka, ugotovila sem, da je T postal prava ipika, začel je uveljavljat svojo "besedo"user posted image . Če mu kaj ne pustim, naredi ono kjut šobicouser posted image , potem pa v jok...kak ste to reševale?

Hmmm...rekla sem,da lahko jamraš,ne pa da mam rešitev za to-vsaj jaz neuser posted image ,mi smo še vedno občasno v navalu ipikeuser posted image user posted image

Ponavadi pomaga ignoranca,al pa zadevo vsaj omiliuser posted image al pa preusmerjanje pozornosti bi blo bolj priročno pri takih malih.

Babe pazite - Sami misli bere (spet). user posted image
Mislim - PODPIS, ignoriraj ali preusmeri, saj mine,
čez meeeseeeceee.

clock-img

04.01.2011, 18:40

clock-img

majakla

pencil-img

6662

ko bo večji imam v planu taktiko stolčka za ohlajanje --- ja, učitlca pačuser posted image
ampak ni mi jasno kdaj začet s temuser posted image

Ko bo to razumel, tak jaz pravim, so še premali.

clock-img

04.01.2011, 18:43

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Kot vidite baterije napolnila, bila na telovadbi,
tehtnica pokazala, da sem žrla ne jedla, sem
telovadla ko nora - se je splačalo, zdaj pa
moram bremze namazat (da primejo) pa bo.
Pa itak sem že vse predale z dobrotami doma
spraznila, tak da ... user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:44

clock-img

majakla

pencil-img

6662

EJ, DA NE BO KERA KAJ PISALA,
TO JE MOJA STRAN. user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:46

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Aja, novinke dobrodošle, jaz sem že stara mačka.

clock-img

04.01.2011, 18:47

clock-img

majakla

pencil-img

6662

MIIIJAAAUUU

user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:49

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dobila obisk, škoda, pa tak lepo smo se menle,
paaa - paaaaaa. user posted image

clock-img

04.01.2011, 18:50

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

zdaj pa si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 19:16

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

EJ, DA NE BO KERA KAJ PISALA,
TO JE MOJA STRAN. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 19:17

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

je pasalo,ne?user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 19:19

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

je imela kr lepo težo: 2630 in 47cm.

ja, res je, že za našega so rekli, da je čisto ok teža. user posted image   Zdaj je star 9,5 mesecev in ima 10kg. user posted image user posted image

No,zgleda da moja "nedonošenka" zmaga-36t1d- 3310g in 50cmuser posted image

Pa si ziher, da nisi ti tu nekaj zbrkljala? user posted image  user posted image  

Jok,sekouser posted image ...smo familija težkokategornikov-Mitja rojen pri 37t3d- 3850g in 52cmuser posted image

clock-img

04.01.2011, 19:21

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Kot vidite baterije napolnila, bila na telovadbi,
tehtnica pokazala, da sem žrla ne jedla, sem
telovadla ko nora - se je splačalo, zdaj pa
moram bremze namazat (da primejo) pa bo.
Pa itak sem že vse predale z dobrotami doma
spraznila, tak da ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 19:52

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

večer,

pozdravljene in dobrodošle nove mariborske čvekice!

Nisem se javljala, ker sem včeraj celi dan prespala. Nekaj me je napadlo in sem morala, da odmaram in danes sem že boljša! user posted image

Botrca, hvala za pozdravček. Lepo, da si se spomnila name user posted image user posted image

Vsem, ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IZVOLITE! user posted image

Danes so me klilcali iz vrtca Ivana Glinškauser posted image user posted image user posted image , zbirajo otrokece, za novo skupino, ki jo mislijo odpret v enoti na lentu. Mi smo bli 7mi, jutri še dobijo neke vloge, no upam, da se nas bo nabralo dovolj za skupino! Rina.. že maš vrtec? če ne probaj še tukaj, mogoče še bo kaj fraj!

M. ima spet novi zobek user posted image . Uvajamo spanje v pojstci. Sediva ob njej in ji dajeva čaj za pit, dokler ne zaspi. Včasih spije tudi 3 male flaške, preden jo "pobere" in pa 2 uri. Upam, da bomo čim prej zmanjšali čas.

clock-img

04.01.2011, 19:55

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Danes so me klilcali iz vrtca Ivana Glinškauser posted image user posted image user posted image , zbirajo otrokece, za novo skupino, ki jo mislijo odpret v enoti na lentu. Mi smo bli 7mi, jutri še dobijo neke vloge, no upam, da se nas bo nabralo dovolj za skupino! Rina.. že maš vrtec? če ne probaj še tukaj, mogoče še bo kaj fraj!

M. ima spet novi zobek user posted image . Uvajamo spanje v pojstci. Sediva ob njej in ji dajeva čaj za pit, dokler ne zaspi. Včasih spije tudi 3 male flaške, preden jo "pobere" in pa 2 uri. Upam, da bomo čim prej zmanjšali čas.

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek in vrtec ter user posted image user posted image user posted image za uspavanje,pa še par user posted image user posted image user posted image za tebe...

clock-img

04.01.2011, 19:57

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

aja.. še kg sem pozabla komentirat -

pri moji višini 176 cm - 76 kg, ne rabim nič razlagat kaj?????? user posted image Upam, da ko bom šla delat, da bodo dol leteli, če ne grrrr user posted image

clock-img

04.01.2011, 19:58

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek in vrtec ter user posted image user posted image user posted image za uspavanje,pa še par user posted image user posted image user posted image za tebe...

hvala sami user posted image

clock-img

04.01.2011, 20:01

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer.

Če katero zanima, bo danes na preverjeno o dojenčkih brez pleničkuser posted image user posted image user posted image   upam, da bodo vse tiste, ki se zgražajo nad mojim početjem, to gledaleuser posted image

clock-img

04.01.2011, 20:02

clock-img

katy83

pencil-img

6488

se kr podpišem pod Sami, ker je tak fajn napisalauser posted image

clock-img

04.01.2011, 20:03

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

čer.

Če katero zanima, bo danes na preverjeno o dojenčkih brez pleničkuser posted image user posted image user posted image   upam, da bodo vse tiste, ki se zgražajo nad mojim početjem, to gledaleuser posted image

kak daleč sta z uvajanjem kahlice? user posted image 1x na dan, zjutraj?

clock-img

04.01.2011, 20:10

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer.

na kahlico noče več, zdaj imamo nastavek...in kaka 2x na dan na wc, ponavadi je to vse s kakanjem, razen če se zgodiuser posted image   sem vesela, da je tak, da ne rabim posračkanih plenic previjatuser posted image   če pa kam gremo, pa se ne ubadam s tem, ga pustim...čeprav se je že zgodilo, da ni hotel v plenico, pa je prav čakal, da ga dam na školkouser posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 20:33

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

čer.

na kahlico noče več, zdaj imamo nastavek...in kaka 2x na dan na wc, ponavadi je to vse s kakanjem, razen če se zgodiuser posted image   sem vesela, da je tak, da ne rabim posračkanih plenic previjatuser posted image   če pa kam gremo, pa se ne ubadam s tem, ga pustim...čeprav se je že zgodilo, da ni hotel v plenico, pa je prav čakal, da ga dam na školkouser posted image user posted image

waaw ... user posted image user posted image user posted image

kak pa ti pove, da noče v plenico? Joče se? ... Naša M. še ne pozna kahle. Mogoče bomo začeli počasi user posted image če se mi bo dalo. Torej najboljše, da zjutraj, ko res vedno kaka, jo dam gor sedet, dokler ne bo kupčka? Pol pa ma ono kahlo, ko poje, ko se pokaka... komaj čakam, da vidim kakšen bo odziv user posted image

clock-img

04.01.2011, 20:34

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

no potem se pa čudim zakaj sem kaj spregledala. če pa v celem dnevu načvekate 7 strani! pa še dneva ni konec user posted image .... saj je lepo to.

predvidevam, da je EP europark? kateri kafič pa je Giger?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem