IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav
Ko smo že pri hranjenju - kakšne stolčke boste imele? Sem videla zdaj v BC katalogu, da imajo nek newborn sedežek, ki se vstavi na triptrap stolček, funkcionira pa tudi samostojno kot gugalnik. Mi je zanimivo, ker nimamo ležalnika in včasih res ne vem kam bi dala malega. Ampak tale stolček je draaaaaag
Tudi jaz sem že po internetu prej nafirbcala tole reč, no pol so jo pa tudi v BC-ju končno dobili. Jaz grem pogledat tale teden, ko gremo mal na počitnice v Lj. Bom preizkusila kako naša pupa noter paše, če ni premajhne stolček.
Ker je fino potem samo lupinco dol vzameš stolček pa ostane. Tudi mi nimamo ležalnika, ker ga nimam nikamor postavit, zdaj jo imam kar v eni lupinici, podloženi z odejicami, da je ravno ležišče. To lupinico imam v kuhinji na klopi, ker pa nam zaseda prostor, sem se odločila za nakup prej omenjene zadeve. Tako ali tako bomo rabili en stolček za hranjenje, pa rajš tripp trappa vzamem, ki ni tako glumazen, pa še za dooooolgo časa je.
Pri nas se še kar ubadamo s krčki...ni večera da je ne bi zvijalo, tudi čez dan jo zvija ko kaka in prdi, tako da je kar pestro. Ravnokar je pojedla ene kapljice Bio Gaia-po teh je lažje kakala. Zdaj ji bom začela pa dajati kapljice od Deteljice, pa bom videla kako bo.
Drugače je pa ful pridna, ponoči lepo spi, se zbudi enkrat rekdko kdaj dvakrat na noč. Veselo se pogovarja in gode, pogruntala pa je da se da palček lepo sesati

in se boriva z dudo, ker imamo že eno palčarko. Upam da mi uspe dudo uštulit.