writing-img

RE: Otročki po IVF/ICSI

clock-img

04.03.2011, 12:26

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

DOBRO JUTRO, DOBER DAN

sončekkkkk jeeeeeeeuser posted image

clock-img

04.03.2011, 12:44

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Pri nas je še zelooo sramežljiv - sonček namreč!!

Pa smo 4!!!

clock-img

05.03.2011, 10:48

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Daaaaan! Danes pa je sonček!!!!

seren* - a takole se ti je dogajalo??? Saj booo!!!! Cmok!user posted image

Kje je kaj semper*?

Pa smo 4!!!

clock-img

06.03.2011, 13:28

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dan. Pr nas pa danes ni sončka, samo megla user posted image
Jaz tut pogrešam Semper, pa obi se bolj malo javi.
No, sej se jaz tut.
Zadnje čase so pri nosečkah same slabe novičke, mi je kr groza it na forum.ž
Goldy - ste imeli doma malo maškarco?
gapii - tut vaše slikice čakam user posted image
Se* - žal mi je. Sicer pa, saj si še mlado dete, ni hudič, da ne bi naravno uspelo v kratkem.
Kje ste ostale?

clock-img

07.03.2011, 15:20

clock-img

kimsy

pencil-img

904

Živjo! Da nas vrnem med aktualne teme!  user posted image
Reby - imeli ste zelo lepega tigrčka! Sm pa tud jst mal brala te nesrečne zgodbe... Tud mene mineva branje forumov, ker pol same neumnosti študiram!

Jst pa sm dobila še zadnjo M preden grem po zamrznjenčke. Računam, da jo dobim v začetku aprila in potem akcija. Nimam pa kaj dost na naravno zanositev računat, ker midva definitivno premalo user posted image . Jst sm tok skurjena, da hodim s kurami spat! user posted image  Moj pa itak pravi, da imava tam tako lepe otročke, da jih  ne morva pustit! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

clock-img

08.03.2011, 09:11

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Dan punce. Lep dan žena vam želim! user posted image

user posted image

clock-img

08.03.2011, 09:11

clock-img

Reby

pencil-img

3844

kimsy - o superca, to bo pa hitro. Že zdej navijam user posted image

clock-img

08.03.2011, 10:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čestitke še od mene!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

08.03.2011, 17:00

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Vaaaldaaaa priletim takoj, ko se pojavi kako prelestno telesce na forumčku! Vsem nam vse naj naj za drugi the best praznik za nas user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se pa tiče pluska je pa tako, da zdaj vsaj vem, da tisti en preživeli borec (kot nam je naše stanje opisal G) komout pride do svojega cilja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Bodite v sončku in cvetju!

clock-img

09.03.2011, 07:26

clock-img

Reby

pencil-img

3844

lana - vse najboljše Živi za 1. svečko. Lepo praznujte!

user posted image

clock-img

09.03.2011, 07:41

clock-img

mismis

pencil-img

10486

tudi me nismo pozabile na našo Liziko,
user posted image

Živa, vse naj, naj pa še boljše, pa da bi še dolgo nagajala mamici in očiju user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

09.03.2011, 09:04

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Hahaha, pri mismis brez nagajanja ne gre user posted image

clock-img

09.03.2011, 13:05

clock-img

kimsy

pencil-img

904

lana - še tukaj! VSe najboljše za prvo svečko! user posted image

clock-img

09.03.2011, 13:41

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lana - vse najboljše Živi za 1. svečko. Lepo praznujte!

user posted image

Hvalaaaaa vsem za lepe želje,.....jap, danes mi častimo tortico!!!!!Huh, kako je odbrzelo to leto!!!

.....in prišla je Živa....

clock-img

09.03.2011, 20:22

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

lanči vse najboljše čebelici še tukaj , a ste že popacal torticouser posted image   če ne pridemo mi, ker krofi nam že ven gledajo user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:30

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

lanči vse najboljše čebelici še tukaj , a ste že popacal torticouser posted image   če ne pridemo mi, ker krofi nam že ven gledajo user posted image

nope, v soboto grande žurka user posted image  s torto pujse pepe user posted image ....sem pa malo kiksnila, ker sem prehitro odposlala vabila za rojstni dan in naročila torto, v soboto pa vaya con dios v ljubljani...nimaš kaj, lahko bi naredila v nedeljo.....

clock-img

10.03.2011, 20:27

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Sam da vam na hitro raportiram z današnjega UZ-ja...mi bomo imeli dvojčke, kot kaže. Prijateljica me je 3x vprašala, če sem prepričana, da nisem šla po zamrznjenčke user posted image user posted image user posted image ...ja, ja, kad krene, krene.

clock-img

10.03.2011, 20:52

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Sam da vam na hitro raportiram z današnjega UZ-ja...mi bomo imeli dvojčke, kot kaže. Prijateljica me je 3x vprašala, če sem prepričana, da nisem šla po zamrznjenčke user posted image user posted image user posted image ...ja, ja, kad krene, krene.

Čakaj, čakaj, čakaj. A ti to resno???? In to naravno??? Ma res, kad krene, krene user posted image
Čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa ma, da še jaz v ponedeljek povem, da bije en srček user posted image

clock-img

10.03.2011, 20:54

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

čestitke naša nova nosečka, dobrodošla v klubu dvojnih user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

10.03.2011, 20:55

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

lanči - pa vi ste to turbo pokrenili, al kaj????? Čestitke, iskrene čestitke. Kolk sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image Mogoče nam pa res kakšne pingote tajiš.user posted image user posted image

lučka - itak, da bo srček, sej veš da bo!!!user posted image

Kje ste ostale babe žabe in žabon???

Pa smo 4!!!

clock-img

10.03.2011, 21:07

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Goldy, nič bat, saj vrjamem da bo srček. Moram. user posted image  Ampak skrbi so pa vedno.

Mi imamo te dni noro  službi, ves čas nekaj, pa polno dodatnega dela. Napomembnejši stbari, ki me še čakata sta 18.3., ko predstavljam strokovni članek na posvetu SIQ za prosveto user posted image  (sami pomembneži pa jaz revčka s samo 11 let prakse), pa 24.3. prireditev za starše in širšo okolico (beri lahko pride kdor koli od občanov). No samo ta drugi del je že večkrat preizkušen in nimam več treme.
V ponedeljek me pa čaka eno lepo popoldne s puncamiuser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:53

clock-img

kimsy

pencil-img

904

lana - user posted image  user posted image  user posted image  to je presenečenje! Super!
lučka - itak, da bo srček!

clock-img

10.03.2011, 22:08

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lanči - pa vi ste to turbo pokrenili, al kaj????? Čestitke, iskrene čestitke. Kolk sem vesela!!!user posted image user posted image user posted image Mogoče nam pa res kakšne pingote tajiš.user posted image user posted image

ja, ja, mi ko delamo, delamo kot se šika user posted image ...aaah, sej še nisem dojela!!!Se hecam zdaj, ma ko pomislim, me kar stisne, kako bo.

Lučka, itak da bo srček, je že user posted image user posted image user posted image , ne obremenjuj se! Saj vem, dokler se ne prepričaš na lastna ušesa...itak da bo, mora biti!

clock-img

11.03.2011, 10:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam! to pa je surprise!!! seveda bo šlo, brez problema. sam večji avto rabite user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.03.2011, 15:15

clock-img

Reby

pencil-img

3844

lana - kaaaaaaaj? A bi rada, da me kap? Jupiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image   Ja ni kaj, stara koka, dobra supa user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem