IZVIRNO SPOROČILO: Reby
lučka - ravno danes, ko sem bila s T-jem v zoo-ju in je bilo tako toplo, sem se spomnila na "naš" zoo. In kako super bi bilo, da se spet malo dobimo.
Žal res tema zamira, pa tudi Semper in obi pogrešam, se že ful dolgo nista javili. Upam, da nas tu pa tam vsaj prebereta.
Nič ne prebiram, nisem nič gor

Noja, zdaj poskušam nadoknaditi zamujeno

Me je Reby malo spodbudila

Imam probleme s pomanjkanjem časa. Spim po 5 ur na dan, pa še komaj vse sfolgam

Ko sem popoldan doma, sem ves čas s K, služba pride pa šele potem na vrsto, ko gre mali spat. In tako dan za dnem, da sem že čist na koncu. Pol se mi pa zdi kar greh neki surfat po netu, grem rajši spat.
Se pa velikokrat spomnim na vas, da boste vedle
Vidim, da niste lih ful aktivne, pa da ste nove nosečke
Lučka, zate še nisem uspela prebrat, sam se mi po odgovorih zdi, da niso fajn novice ... objem

Vsem nosečkam sem pa fovš, vam kar direkt povem

Jaz sem se končno odločila, pa paoklicala mogo G, samo me je za bris naročila šele sredi maja

Očitno bo spet čakanje in čakanje. A se
kjeri da mal napisat, kaj moram še narest? Jaz sem že vse pozabila ...
Naš mali je pa itak car. Govori k branjevka na trgu. Vse že obvlada. Kokr smo pozno shodili, pa sem se že ful presekirala zaradi tega, tle pa vse prekaša. Vzgojiteljice v vrtcu so bile že pred časom čisto paf, ko je začet tvoriti stavke

Zadnjič smo imeli popoldansko srečanje, pa sem kar njega spraševala po imenih svojih malih prijateljčkov. Itak vse pozna. Pa še tiste iz druge skupine, ko jih popoldan združijo. Vrtec je zakon. Ful mu je fuštno, pa ful uživa. Zdej so ga celo brez dude že dale spat. No, doma nam to še ni uspelo. Ampak itak jo ima samo za spat, tako da se ne sekiram kaj dosti. Ja, pa pesmice poje, pa pleše, pa nagaja, pa napade trmuljenja ima ... pač, kot vsi, ane

Sam je sonček ... kot vsi tile naši IVFjevčki, ane
No, zdej gem pa še eno rundo zlikat, pa eno prat dat, pa še kaj pospravit, pa za službo še kaj narest ... Se beremo čez en mesec
Prav lepo se imejte, vse/i po vrsti, bez izjeme. Tiste/i ki ste manj ali pa malo bolj aktivne/i. Ja, Kruceta imam tudi v mislih, k pišem v moškem spolu
papa