writing-img

RE: Otročki po IVF/ICSI

clock-img

02.02.2011, 09:30

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

biba - itak, da bo!!!user posted image

obi - pikepoke!

Jaz sem za odtenek bolje, bomo videli....

Pa smo 4!!!

clock-img

02.02.2011, 09:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

biba, malce zgodaj je še user posted image  pozitivno naprej!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.02.2011, 19:27

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

hvala za čestitke..

nič še ni izvidovuser posted image    smo vsi neučakani, okupiramo poštaraj, ko prpele do vratuser posted image   se mi zdi, da ga je že malo strahuser posted image

jutr amo pregled-redni pr pediatru

clock-img

02.02.2011, 19:27

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

bibonček  pozitivno do konca in naprejuser posted image

clock-img

03.02.2011, 10:10

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ojla dekleta:)

mi smo imeli kr pestro zadnje dni...
staknili smo prašičjo gripo, Svita so prešnji teden odpeljali na infekcijsko z rešilcem...to je bil hud šok. stanje se sedaj umirja, danes ponoči prva prespana noč in brz vročine..še zdej mi spi

jaz sem ok, samo moji straši so pa zdej zboleli...

čestitke palčkom za rojstne dneve

lučka in biba...navijam in to močno

jaz še vedno na bolniški do 4.3. brez sprehodov kljub sladkorni in insulinu..ma te naše komisije..ni kaj idioti

clock-img

03.02.2011, 10:30

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ancika - si mi stalno v mislih. Upam, da se poberejo te bolezni vstran od vas in da boste kipeli od zdravja! Lupčka Svitu!

bibolinček - it aint over till it's over. Pink misli naprej. Si slučajno naletela na testek, ki štrajka! V ponedeljek je krvni? Eno velko cifro ti želim!

gapii - je že kaj? Mogoče pa bo dimnikar prinesel?

clock-img

03.02.2011, 20:22

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

pa nič še niuser posted image   poštar je danes že kr sam reko, da ni nič za našega falotkauser posted image   ga je res že strah.... en tedn je že okoluser posted image user posted image

ah ja... bomo že dočakal

nočko

clock-img

03.02.2011, 21:39

clock-img

sabsa

pencil-img

331

Punce, ki ste šle v drugi IVF postopek ali po zamrznjenčke, a ste se kakšne diete držale? Jaz sem v postopku, ki mi je prinesel Saro, zmanjšala sladkarije na minimum, tudi kave nisem pila, pa veliko vitaminov. Sedaj, ko grem po pingvinčke, sem pa kar nekako pozabila na to. Hvala za odgovore.

clock-img

04.02.2011, 09:41

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

sabsa - jaz sem tudi v postopku z A črtala skoraj vse OH, pa mleko... (no, oba sva se držala tega), zdaj pa sem samo mleko zamenjala, pa omejila vnos sladkorjev. To je bilo to. user posted image

Pa smo 4!!!

clock-img

04.02.2011, 10:43

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

pa nič še niuser posted image   poštar je danes že kr sam reko, da ni nič za našega falotkauser posted image   ga je res že strah.... en tedn je že okoluser posted image user posted image

ah ja... bomo že dočakal

nočko

Ah, ta poštar. Še malo pa vam bo res dimnikar pošto nosil user posted image

clock-img

04.02.2011, 18:11

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

nič še user posted image

clock-img

05.02.2011, 08:00

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jutro

ki ste žabice in pogrešani žabonuser posted image

clock-img

05.02.2011, 10:37

clock-img

kimsy

pencil-img

904

anci - user posted image user posted image user posted image  upam, da ste že ok!
gapii - tuuuuuukaj! Sej vas skoz mal prečekiram, sam vidim, da smo bolj lene za pisat! user posted image
lučka - držim pesti!
biba - kako kaže?
sabsa - jst sm samo kavo omejila, na dve dnevno in to brezkofeinske. Tud zdaj mislim samo sladkarije črtat oz minimalizirat, pa kavo prešaltat na brezkofeinsko. Sej ne vem, če je to pomagalo, sam že zarad kilogramov je fajn... user posted image  Drugače pa nameravam pri aprilski M po zamrznenčke!
Reby - nosečka, kako si? Uživaš, a ne? Jst bi tud!
lana - kaj je zdaj s tvojimi eskimčki? kdaj? Ni nobenih čakalnih dob, na vrsti si takoj. Pa te še prosim, če si tako dobra, da mi mal opišeš, kako ta postopek zgleda, če se prav spomnim, si imela tudi ti spontan ciklus.

Mi smo kooončno malo bolje. Samo še kašlja in smrka na polno. Bo pa zagotovo vsaj še en tedn doma, ker če jo dam spet v vrtec bo kap!

Pred nami je en lep, podaljšan vikend! Izkoristite ga maksimalno! user posted image user posted image user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

clock-img

06.02.2011, 00:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pri nas pa je priplaval naokoli laringitis. no, svečke bomo sprobali, ko se začne izkašljevanje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.02.2011, 09:05

clock-img

biba007

pencil-img

1124

Pri nas pa ... ni pluskauser posted image
Ah ja.

clock-img

06.02.2011, 09:54

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Pri nas pa ... ni pluskauser posted image
Ah ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni ga ŠE - bo pa kaj kmalu!!!

clock-img

06.02.2011, 20:05

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boooo, kmaluuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

06.02.2011, 20:19

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ledenka, ojej laringitis...tudi mi smo že dvakrat ponoči obiskali urgenco. Upam, da ste ok. Kaj vam je dala dr?

Biba, objem zate. Bodi močna in pogumna še naprej.

Gapi, bo :)

Mi smo bili danes v Piranu. Lepo. Uživali.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

06.02.2011, 21:28

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

07.02.2011, 06:13

clock-img

kimsy

pencil-img

904

biba - user posted image  user posted image  user posted image
gapii - a ste že dobili izvide? Če ne, fino fajn držim pesti, da jih danes!
sonček33 - mi smo bili tudi v Piranu. Smo šli iz Lucije peš. Me kar noge bolijo!user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

clock-img

07.02.2011, 09:32

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Sonček, wow kako je že velik, pa pravi mali frajer je postal user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

07.02.2011, 15:25

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Ijeeee smo luštkani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2011, 15:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kolk je L že velik user posted image  

bibon user posted image user posted image user posted image  naslednjič pa bo! maš še kaj pingotov?

clock-img

07.02.2011, 15:40

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

nič šeuser posted image

ledenka mislim, da še ima nekaj zaloge bibon user posted image user posted image

clock-img

08.02.2011, 12:59

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

da nas nazaj pršlepam user posted image

lep sončen dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem