IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Janeja, uf, tebi tudi dogaja. London! Uživaj maksimalno, meni London tudi noro sede. Si že bila? Rabiš kakšen nasvet, kje zapravit denar?
Umag pa bo za oddih tudi krasen. Lepo se imejte.
Ja res, dogaja se mi na polno, sploh zadnje čase
U Londonu še nisem bila nikoli in bi mi kakšen nasvet kar prav prišel - za kaj drugega, zapravljat znam brez dodatnih navodil

. Grem pa čist na uživancijo, nič dela, pa še dnevnice dobim - se moram na tole spomnit, ko bom spet kaj na šefa jezna

. Imamo organizirana dva dni ogledov, program še čakam. En popoldan pa bom imela fraj in te bom res prosila za nasvet kam se splača it.
Umag mi je pa že od nekdaj všeč. Dolgi sprehodi, pa vlakec za otroke,... Upam samo, da ne bo dežja. Če bo sonček vem, da bo super. Gremo pa že v petek takoj po šoli, pa do srede (četrtek in petek moram delat).
Za veliko noč smo se letos odločili kar umetne jajčke nardit. Nekaj smo jih že, čez vikend bomo naredili pa še ostale. Samo toliko, za vzdušje, pa čeprav teden dni pred pravim praznikom. Letos bo malo neobičajna velika noč, ampak vsega pač ne moremo imet...
Katrin, tole v Izoli bo pa tudi sigurno super. Uživajte maximalno. Družba bo sigurno prava.