IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Živjo!
O, vidim, da ste že skoraj vsi opravili sistematske preglede. Mi še vedno nismo dobili vabila (ZD Vič).
Tudi jaz se priporočam za kak nasvet glede Londona. Mi potujemo čez praznike, pa bi mi prav prišel kak nasvet, kaj je zanimalo vaše otročke.
Ta majhna bo ostala doma, bodoča prvošolka in drugošolček pa gresta z nama in se že zelooooooooo veselita. Rdeči dabeldekerji, metro, to trenutno vodi. Pa od nekje sta izvedela (pojma nimam kako), da je tam tudi Legoland, he, he... pa "ene kosti" od dinozavra.
Legoland je približno uro vožnje iz Londona, tako da bi morali na vlak, pa še to je hudo komplicirano.
Na vsak način obiščite Natural History Museum (tu so tiste kosti dinozavrov

), vstop brezplačen, in ne vstrašite se vrste pred muzejem, ker gre vse skupaj zelo hitro. Samo za ovinkom boste našli Science Museum (kot nekakšna hiša eksperimentov v LJ ampak veliko boljše, vstop brezplačen). Ne pozabite na London Eye (cene so sicer malce zasoljene, ampak če nameravate še v Muzej voščenih lutk Madam Tussauds', potem se splača kupiti karte za obe atrakciji po nižji ceni - preveri spletne strani).
Privoščite si kak musical (karte kupite na dan predstave na Leicester Square v Half Price Ticket Boot in ne pri kakih preprodajalcih, ker ni nujno, da boste tisti večer dejansko gledali izbrani musical). Moj predlog za otroke in tudi odrasle: Lion King in Billy Elliot.
Hamleys to pač moraš privoščiti svojima nadebudnežema - 5 nadstropna trgovina igrač, kjer se vedno kaj dogaja in ne samo prodaja (najdeš jo na Regent Street).
Pa uživajte!