Pozdravljene nove in stare
mamice prvošolčkov,
mi smo tudi že imeli 1 rod. sestanek z ravnateljem, učiteljicami, pom. učiteljic,....malo so se predstavile oz . jih je on katera kaj uči......seveda pa ne vemo do zadnjega s kom in v katerm razredu bo in kdo ga bo imel. Vse zvemo konec avgusta (upam, ko imamo zadnji rod. sestanek) ali pa celo 1.9.
IZVIRNO SPOROČILO: malabiba30
se mi pa zdi, da imamo v naši regiji kar lepo število delovnih zvezkov v prvem razredu:
3x delovni zvezek ABC1
2x delovni zvezek EN,DVA,TRI,ODKRIJ JO TI
2x delovni zvezek OKOLJE IN JAZ
(vsi delovni zvezki pridejo: 65,45€)
kako pa je pri vas z delovnimi zvezki? Ker se mi zdi, da je tole res takooo odvisno od učnega načrta učitelja...
Mi smo že nabavili pri DZS delovne zvezke in sicer:
- ABC 1- 3 delovni zvezki
- Igranje in zares v svet matematičnih čudes 1 - 3 delovni zvezki
Dala sem s popustom 50,48 €
Iz učbeniškega sklada (čakajo nas 1.9 v šoli za prevzem in se bodo uporabljali samo v šoli) pa
- s slikanico se igram in učim (učbenik)
- igranje in zares v svet matematičnih čudes (učbenik)
- moj svet 1 (učbenik)
Poleg tega moremo (nekaj sem že kupila ) kupit še:
- 3 velike zvezke brez črt,
- 1 velik zvezek karo,
- 1 velik zvezek z vmesno črto,
- beležko,
- flomastre, barveice, šilček, radirka, ravnilo, das maso....
Torbo sva jo tudi že kupila prav na njegovo velikost in za 1. triado. Si jo je sam izbral. Na srečo ni zbirčen in si je zbral na delfina. Jaz sem bila kar

.
Drugače zaključil je s pavalnim tečajem in uspešno plava, s plesno šolo pa čez 1 teden.
Izpisala sem ga s 31.8 uradno, malo v juliju in cel avgust bo pa doma, saj imam še hči katera obiskuje vrtec.
Ah to vreme, prej je tako gmelo, bliskalo in padalo, zdej pa piha....a je po vsej Slo tako? Kakšen je ta junij? V tem času smo lani že bili na plaži in se kopali.
Tako, lepo se imejte