IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
hayabusa..sem videla da se na FB nekaj za JUSTOVO kozmetiko pogovarjaš. Še lahko za mene vzameš kremo materina dušica? Bi jo rada sprobala, če jo že vsi tako hvalijo
Jaz imam to kremo doma in jo skoz uporabljam pri prehladih.... sploh pri mali. Če želiš ti jo lahko jaz zrihtam iz katerega konca pa si?!
No jaz sem iz amnie, me je kar fajn zabolelo, ker pravi da imam majčkeno luknjo in pravi da ne bo še nič v petek imam pa ponovno amnio, če ne bo kaj prej. glede na napoved naj nebi bilo. Nočem še enkrat amnie k ni fletn. Mi je pa rekel da naj ful hodim če lahko pa naj veliko in to kar notri, da bo kao pripomoglo k temu da bo prej.
Patrisha- jaz je nisem nikoli kopala v kopalnici pač pa v banjici v dnevni sobi, pa ni bilo nobene velike spremembe.... ker je potem še nekaj časa ležala v dnevni preden je šla v sobico spat..... če pa imaš v kopalnici pol je pa res rzalika pa tudi tako je razlika če imaš ti v bajti 23 st. je vkoplnici tolk več, ker je mnajši prostor inpa še z vodo ga zagreješ.
Registrirana- jaz nisem nič kapice gor dajala.... v spalnici kjer smos pali je bilo pa največ 19 st. nič več pa še sedaj je tako ptudi na 18 pade.
Darilni boni so res super, samo je pa fora v tem da nekateri nočejo nosit, ker nikoli ne vedo kje je za koga dovolj....
Teyla- super porodna zgodba.... ti pa se lepo pomiri, saj se boš navadila mala pa tudi, na ritem na vse. Ja res je drugače če stiskaš se povpraševanje poveča samo to je vedno tako na začetku ko enkrats teče pa organizem ve koliko je potrebno potem pa ni panike več. Pomiri se in ne sekiraj se če ti otrok joka vzemi jo v naročje in jo malo pocrkljaja, je pa res da je največkrat prav kupček problem vseh težav.
Juxy- čestitke....
PilotGril- super in iskrene čestitke evo in smo dobili otovritveni februar.... lepo cartanje in čimveč prespanih noči.
Meta- no upam, da se bo počasi začelo dogajati pri tebi, če se že ne. Drugače ste bile pa priden ponoči sploh ste klfale ko nore.