IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Odkar vem, da so jetrni testi ok, mi je lažje čakat na porod. Ker v P je res dolgočasno samo ležat in čakat na hrano.
Super!!! Verjamem, de je lažje

.
Pa fajn, de z Anžetom ni hujšega

. Joj,
Maurica, šele zdelje berem

. Super za lepo izkušnjo poroda (pa da so ti ga deli na trebuh kuj, jaz mam zarad tega še zdej travme

) in de ni bolelo

. Skrbi so pa zdej res "ta prave" postale,ne

-jaz tut prej ne bi verjela, kako lahko dobesedno živiš le in samo za drugega

.
Vipercat, še ni tako dolgo, kar je nehal pit tam

(švoh pol leta). Pa lep bauh

.
Pa nehite o praskanju,

, se bo pol Slovenije praskalo, če bo šlo tko naprej

.
Biljana, naj bo luna kriva

- ker poj bo že dons zvečer boljše (zdej je v raku in je bolj občutljiva, levi niso taki).
Patrisha

, ne sekiri se. Pritisk imamo pomoje vsi visok, če te tkole psihirajo, no. Glede mer pa - poglej kako so se zmotili in pri
D3lfinki in pri
FoxyLady (saj so ji že pred časom s 3600g in več "grozili", ne?), na koncu boš pa orjakinjo rodila

. Samo pozitivno! Pa lepo, de si doma, nas je že ornk skrbelo. Glede pritiska pa še tole. Jaz sem ga imela pa 159/95 mal preden sva s Tršico klepetali

. Doma mi čez 120/80 ne gre, pa de ga prosim

. Res - samo sekiri se ne (lahko rečt, vem).
Registrirana 
.
Jaz sem pa res srečko - de nadaljujem od včeri: poleg košarice mi je sodelavka posodila tudi vse zraven (tudi baldahin

, ki ga res nisem pričakovala) in še avtosedež za 9-36 kil

(kar je super, ker Cybexovega v Interšparu sevede niso imeli več). Za povrh pa še iz Leclerka kličejo, de je postelja prišla

. Tko de... Wiiiii

.
Eko, princ se je zbudil, gleda novo knjigoce z atijem (ma, smo sakerji na knjige pr nas, ki čmo - taki smo

). zdej pa hitr neki skupi vržt za kosilo - bodo včerajšnji "ostanki" pomoje

.
Pridne bodte oziroma ostanite.
Pa zvečer (mogoče) več pokomentiram - moj spomin pa to

.
Lep dan vsem!