Zasi, čestitke, in tudi atiju,

uau, šele zdaj vidim, da je imela rok en dan pred mano, pa jaz še ne bi rodila, v kratkem mislim.
Sicer sem že zjutraj napisala cel roman, pa me je vrglo ven, in sem potem vse skupi pustila.
Jaz sem tudi kr neki prebrala o privajanju na novega člana, jaz mu razložim, da imama mama dojenčka v trbuščku in da tam spi, in potem bo spal v postlijici, mislim, da nekaj le razume, saj pridno tišči v moj trebuh dude in flaške, pa ko mu rečem, naj požuli še sestrico, se tako lepo stisne k trebuščku, da mi kr solze pritečejo.
Kosilo se kuha, in mi bomo imeli zelenjavno juho in rižev narastek z jaboljki, imam nadvse rada.
Vrtec in občutek krivde, joj ne zakaj pa bi imela saj otrok je tam med vrstniki in se veliko več igra in tudi nauči, kot pa doma s sitno mamo

, sicer, mi imamo Lukasa doma, čist zaradi financ, gre pa v jeseni definitivno v vrtec, da bom vsaj tistih nekaj mesecev sama z pupo
Hayabusa in samsara, čestitke za rojstni dan in eno lepo darilo.

Naprimer, spanje.
Trsica, sočustvujem s tabo tudi sama se občasno počutim tako, poleg vsega sem se še fino prehladila, tako, da sem še dodatno "boga", me vse boli, tišči, danes je mali po dooolgem času spal, samo, kaj, ko jaz nisem mogla, ker sem hodila na WC pa v spodnje delu trebuha me že kr konstantno ponoči neki špika, tako, da punce, prišel je naš čas tako je,...
Kr oddam, da me spet ne f****ven