IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Kiara - si prej rekla za eno "gorenjsko" telefonsko: moja je (od včeri) tut na FBju. Saj si ti tut "gor", ne?
Ja pa jaz nič ne vem katera je katera? Tako da bi te prosila če mi lahko napišeš na spročilo na FBju ali pa mi povej kje jo pogledam k nimam pojam kje so te števlike shranjene na žalost.
Mi smo bili pa včeraj tako fejst aktivni zvečer da sem imela pol ful dolg trd trbuh sem misliald a mi bo počil. je pa sedel k 100.
Petrap- če se odlušči čep naj bi bil malo obarvan od rjave do rdeče. Čep naj bi se odliščil en dan pred porodom. Ni vedno tako je pa lahko kak znak. Naša tudi že spi v veliki psoteljis amo pri nama je še v spalnici, spi pa celo noč je kaka noč k se zbudi, pa malo pojoka. Nočem jo prestvait v drugo sobo k mi je tolk lepo ko se pride k meni pocrkljat.
Trsica- mene pride prvat varstvo cnej kot pa če bi jo imela v vartcu!
Tigrica- naredi si kake inhalacije ali pa kaj podobenga v splanico si daj vlažno krpo.... tuki lah vedno jamraš
Littel miss- no jaz upam, da ni hujšega pri vas in da bo mala kamlu bolje, vem kako je to če otork kašlja pol pa bruha, jaz sem imela ponoči kar čuden filing in takrat nisem spala en teden zaradi tega
Biljana- ja pol dobiš novo odločno ker si na zaečtku na porodniški pol si pa doma za nego in vasrtvo otroka. In to bi recimo lahko koristil tudi tvoj partner, če bi se tako odločila. prvi del pripada tebi ostalo pa se lahko dogovrita.
Teža po porodu- mislim da je čsito odvisno kollk je te teže predstvalja otork in mislim da je tam okrog 3 kg težka posteljica.... pol pa odvisno kako dojiš in koliko vode je bilo v tebi. Tma nekej 6 do 7 kg gre takoj dol.
Registrirana- upam, da se mala hitro pozdravi.
PlotGirl- upam, da je vse ok.
No pa mi je ratalo vse prebrat. Čveke ste in to take da vas je za iskat.....
Zdej grem pa likat, pa nekaj stvari uredit pol se pa še oglasim.
Midva greva danes s sept gledat za avto in pa za čevlje....