Jaz ga ne pijem tega čaja, ker mi je zanič.... kot sem rekla jaz čepin na senenem drobirju.
Jaz nisem danes nič čudna, prav dobre volje sem.
Trenutno pa še bolj ker sem vse kar sem imela za likat naredila pa cunje sem oprala in dala že sušit. Čez kako urco bom šla pa kosilo nares, danes bo kar krompirejv golaž pa solatka.
Obiski v P- evo da vam povem še vedno veljajoa stroga privila glede obiskov v P. Lahko pirde samo ena oseba na dan, otrokom ni dovoljeno.... edin za to sem slabe volje oz. sem žalostna, ker ne bom vidla Klare pol tolk časa dokler bom v P ležala in imama občutek da se mi bo scufalo!!
Meta- mal še zdrž da ne bo ravno danes. pri meni je tako čisščenje trajao 2 dni, pol sem imela amnio in isti dan mi je ob polnoči odtekla voda. Mah sej to sem že tolkrat povedala da boste kamlu vse znale na pamet
Patrisha- a veš da ne vem kako je s tem čajem mislim pa da bi moralo pisati na ovitku.
Grem si pedikurno narest pa mal polakirat nohtek na eno nežno barvo, da ne bom mela tkae grde nogice, pa en dan si moram še depilacijo narest, pa ne vem kdaj.
Pa spet grem čept na seneni drobir.