cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarke 2011 III.del

clock-img

27.01.2011, 17:19

clock-img

suzy29

pencil-img

629

Jee.......zdele me je moj klical in mi povedal, da se že pelje nazaj. Tak da, še 6-7h počakam, pa bo doma  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Sej ne morem verjet......ni ga komaj par ur, jaz ga pa že tako zelooo pogrešam user posted image  user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:24

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. user posted image upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede user posted image HESUS!!

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bota vseeno v dvoje dihala!!

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:25:37 >

clock-img

27.01.2011, 17:26

clock-img

suzy29

pencil-img

629

Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? user posted image ...

http://www.baby2see.com/contractions_timer.html

clock-img

27.01.2011, 17:27

clock-img

tamy82

pencil-img

1110

suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat user posted image user posted image

patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn user posted image Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče! user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:29

clock-img

tamy82

pencil-img

1110

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Še pripomoček za merjenje popadkov. Jaz sem si ga že shranila, pa ve? user posted image ...

Hvala za link! user posted image Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč user posted image
Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:30

clock-img

suzy29

pencil-img

629

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

moj pa tudi pregled opravil! zlomleno nic, ocitno kite al tak mocno nategnjene al pa strgane. Dobil bergle in mirovanje 2 tedna.. jesos. Na kontrolo mora 7.2. user posted image upam, da ne rodim vmes ker bo zabavno! Sploh ne vem kdo me bo vozickal na preglede user posted image HESUS!!

Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas  user posted image user posted image user posted image

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bota vseeno v dvoje dihala!!

Ja.........sem tak vesela user posted image  user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:31

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

suzy super, da bo tvoj hitro doma, če se bo slučajno kaj začelo dogajat user posted image user posted image

patrisha ojoj, to pa ni slišat nič fajn user posted image Zdej mora torej počivat vsaj dva tedna? Upam, da se vse srečno izteče! user posted image

mnja, zdaj bom mela druzbo v postli user posted image user posted image đizs samo to lahko recem user posted image , ce pa rodim, pa bo pac na berglah zraven visel, sam ne vem kdo naju bo iz bolnice pelo ahahaha joj ne bom nic prevec mislila naprej user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:33

clock-img

suzy29

pencil-img

629

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Hvala za link! user posted image Enkrat vem da ga je ena že objavila, ma takrat se mi je to zdelo še takooo daleč user posted image
Evo, zdaj je pa shranjeno ... za vsak slučaj user posted image

Sej sem vedla, da vam bo prišel prav user posted image  user posted image  user posted image .......

clock-img

27.01.2011, 17:33

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

Ojej,ojej,......držim pesti, da ne rodiš ta čas  user posted image user posted image user posted image

Ja.........sem tak vesela user posted image  user posted image

tnx mnja, cez vikend se mora pocajtat ker v torek mam spet pregled... aja pozabu povedat user posted image 1.2. CTG, pregled in vse kar je mozno met user posted image

pravijo da ko ma hudic mlade, jih ma kr nekaj skupaj! upam, da se me kaj cudnega ne caka user posted image

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 17:34:11 >

clock-img

27.01.2011, 17:35

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

je ze v bookmarku user posted image , samo pol me se naj ena spomni na to ehehhe

clock-img

27.01.2011, 17:38

clock-img

Tigrica86

pencil-img

401

joj, bošček...

no, js sm pa ugotovila, da je za mojo user posted image dober, da se js hit pozdravim al pa se user posted image kmalu rodi, drugače bo ostal brez nabavljene kozmetike... user posted image sem ugotovila, da je hladilno mazilo (namenjeno dojenčkovi ritki) še najboljše za mojo suho kožo okrog nosa (ker si ga pač kr naprej brišem) user posted image se je moj user posted image "pogovarju" s pikico, pa rekel, da nj hitro pride, preden mu mamica vso kozmetiko porabi user posted image aja, pa za mazanje trebuščka oz. kože nasploh tud najraje zdj uporabljam kr baby mandeljnovo olje user posted image

bom kmalu mela kožo na obrazu lepo kot otroška ritka user posted image

clock-img

27.01.2011, 17:53

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Trsica iskrene čestitke tebi in možu za hčerkico Nadjo in sina Davida.Lepo se cartajte in vse dobro vam želim,...

Mi smo imeli pregled za zlatenico in je vse v redu in tudi na teži smo začeli pridobivati,....

17.01.2011 Nejc

clock-img

27.01.2011, 17:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.01.2011, 18:07

clock-img

suzy29

pencil-img

629

Komunikacija: Facebook in RR

user posted image

Ps: a bomo me tud takšne  user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.1.2011 18:11:43 >

clock-img

27.01.2011, 18:10

clock-img

suzy29

pencil-img

629

user posted image

Hehe dobra šala. Fantje vedno ubogajo, kajne user posted image

clock-img

27.01.2011, 18:14

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev  in vala slike so tu user posted image

Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy!user posted image

clock-img

27.01.2011, 18:52

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Šala in WC lulanje

user posted image

Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajouser posted image . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa

clock-img

27.01.2011, 18:55

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Jaz sem šla pa prej s tamalim "na sprehod" do trgovine, ker se mi je že včeraj zaluštala skutina pita pa je niso imeli in sem si kupila 3!!!! (ne 1) navihančke. Skrajni cajt, da rodim, ker najhujš je to, da mi je bolj ali manj dolgčas, ker imam ogromno časa in pol sam jem. Sej skuham pa kej pospravim pa operem ampak vsaj polovico dneva sem pa na riti (kaj delam vidite po številu postov)

clock-img

27.01.2011, 18:55

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jestuser posted image

clock-img

27.01.2011, 18:58

clock-img

aktak

pencil-img

171

IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

tršica iskrene čestitke za Nadjo in Davida user posted image user posted image

Punce, nekatere sem še vas poklikala na FB..hayabusa, aktak, (pa še enih par ) M. Kmetec sem, da boste vedle user posted image

sem te že potrdila, je pa res da sem šla kontrolirat k februarkam user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:01

clock-img

aktak

pencil-img

171

Tršiča čestitke za Nadjo in Davidauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:03

clock-img

Tisia

pencil-img

661

Komunikacija: Facebook in RR

user posted image

Ps: a bomo me tud takšne  user posted image

ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image  svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:19

clock-img

suzy29

pencil-img

629

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meta pa ti gledaš prav? Po moje ne! Ko klikneš na album, je potrebno še klikniti tam kjer piše Od prijateljev  in vala slike so tu user posted image

Aha, zdaj jih pa vidim ampak v čem je pa fora? Ko kliknem na album npr. pri nini, mi odpre albumi uporabnika in ni nobenega albuma, ko grem pa na albume od prijateljev pa najprej vrže nininega ven. Mah, predolgo sem že član. Na začetku je bila RR veliko bolj enostavna. Hvala, suzy!user posted image

Ja točno tako user posted image . Najprej pokaže album uporabnika (če ga seveda ima, v primeru da ga nima, ti pa napiše da ta uporabnik pač nima nobenega albuma. To je tist kar si ti vidla user posted image )! Če pa klikneš še na prijatelje, ti pa pokaže vse albume tvojih prijateljev. Mater sem pametna user posted image  user posted image ......

clock-img

27.01.2011, 19:23

clock-img

suzy29

pencil-img

629

Šala in WC lulanje

user posted image

Ubogajo že ampak si tud po svoje vse razlagajouser posted image . Sej ni čudn, da smo me z Venere oni pa z Marsa

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:27

clock-img

suzy29

pencil-img

629

Kje ste? Če ne bo nobena čvekala z mano, bom mogla it spet kaj jestuser posted image

Daj puncam čas.........pomoje je sam to, da niso navajene, da si že ob tej uri tu. Ti si ponavadi bolj nočni tip user posted image  .Čeprav, kakšen izgovor pa tud sem ter tja pride prav, a ne? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem