IZVIRNO SPOROČILO: archie
od kdaj naprej so lahko dojenčki v naročju v sedečem položaju (brez da se naslanje s hrbtom na moj trebuh, jaz jo pa držim okoli pasu z rokami)? Če jo dam v stolček, kjer se naslon spusti, se mi zdi, da sedi precej skrčeno... ampak v naročju je pa precej močna in če se jaz nagnem nazaj, da bi bila ona s pol-sedečm položaju, se kar sama začne dvigovat.
Verjetno je vseeno še malo prezgodaj, da bi sedela v naročju, a ne?
eva tko sedi že doug časa... js mam tak moto, če ji rata ji rata dajala v sedeč položaj je pa ne bom... ampak ona se kr sama dvigne naprej... tko, da če se sama tko postav to zame pomen, da je lahko tko...
Drugač je bla u petk pr nas patronažna... ma sm bla tko sitna ko je šla... ona mi je rekla, da naj evo dam kr v stolček že, zdravnica mi je rekla, da ne sme v stolček dokler sama ne sedi... in kar se tiče hrane sta spet čis obratn govorile: zdravnica je rekla, da naj začnem z dopolnjenim 4 mescem patronažka se je jezila zakaj nism počakala do 6ga mesca...
uglavnem delala bom čis tko kot bo Evi pasal... sedet v stolček je ne bom dala, ker je čis preveč nestabilna, če pa sedi pr men v naročju je pa kr pogumna...

ŽanaTaja, dobr se rihti zdej... kako pa poteka nosečnost do zdej? Brez problemov? slabosti? upam, da čim manj in da boš lahko zdej te mesce še posvetila taprvi bibici!!
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 13.2.2011 8:38:54 >