IZVIRNO SPOROČILO: bambinca
ninibo -sem predala pozdrave B.
Hvala, ma mi je veliko v mislih. Ma ne vem, sej bi na vsako verjetno mislila ki jo poznam tu. Clovek, ti kar nekako prirase k srcu, pa potem ko ves, da ima se 3 doma, pa eno cisto majceno, jaz ti tako zelo zelim da bo vse OK benika. Naj ti cas v bolnici hitro mine, pa da bo diagnoza res cisto nic posebnega.
izabelina tudi mi smo danes ponoci slabo spali, pa Neo ni hotel zjutraj spati, sedaj je pa koncno omagal - bi bila ze presenecena, ce ne bi.
almera
za Ronjo, da se kmalu pozdravi!
Vikend za nami, spet minil tako hitro da ni res. Bila sva na enem roj. dnevu, kjer je najboljsa prijateljica oznanila, da pricakuje 2

- zelo vesela zanjo. Pa postrigla sem se, barva nova, pa spet mi je ratalo it tect. Smo imeli druzinski tek, N. je porival vozicek, ta drugi N. je uzival v hitrem vozickanju, mami je pa zraven sopihala.

Danes pa je bil seveda dan D - razgovor za sluzbo, kjer dobro kaze, seveda bom 100% ko podpisem. Ce bo vse OK, zacnem s studijskim letom torej oktobra. Bova pa ocitno z mojim

konkurirala eden drugemu

. Pa na telovadnih uricah sva bila, kjer je bilo spet lustno.
Sedaj pa upam, da mi rata iti ven na en krog teka, potem bo pa zvecer ko gre nas pisek spat malo valentinovega. Jutri pa proti primorski.
Uzivajte!!