kaj bojo dans kej jedli tamavčki? Eva bo mela cvetačo pa pire krompir..
Korenček z rižem. Sem ugotovila,da ni problem korenje, ampak krompir. Tak da z rižem pa je pojedel ogromno, Za dop.malico je imel skuto z jabolčkom. Ko se zbudi bo jedel nekaj z banano, ker jo imam še v hladilniku. Vglavnem je kr ješč. za večerjo poje cca 200ml pirine kašice. Kot kaže imamo že 4 obroke GH. Včasih je treba dat vmes mleko, če mu kaj od ponujenega ni všeč, drugače pa kr gre tole uvajanje.
Je pa včeraj jedel ob pol polnoči, se ob 3h zbudil, pa sem mu kr dudo in malo čaja dala in je zaspal do pol sedmih. Nas je pa ob 5:45 alarm na moževem kombiju zbudil. HB ni bil vlom, ampak mu je nekaj iz šipe padlo dol in se je avto "ustrašil". No mi pa seveda nismo nazaj zaspali. itak sva pa imela logopeda z Anejem ob 8h, tak da smo bili leteči.
Torta...sem jo včeraj spekla. Lepa, upam da je tudi dobra. Sva jo namreč z A. nesla dopoldan dol, pa se je tast zahvalil in jo postavil v hladilnik.

Baje bomo popoldne jedli.

No mene pa tok firbec matra, če je dobra.
Avto...punce midva imava Fiat Punto Grande. Pa ni nič "grande" v njem. Pa se zaenkrat čist OK prevažamo. Za dopust si bova pa od staršev avto sposodila, če bo potrebno. Sva mislila letos avto menjat, pa kot kaže ne bo kaj dosti od tega

.
Archie....jaz korenček na tanke kolobarčke narežem, pa se hitreje skuha, pol pa samo tok z paličnim zmiksam, da so majhni koščki. Jakob je že ful na koščke navajen. Ne je več riževih kosmičev zraven zelenjave, ampak kr basmati riž.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.2.2011 15:54:34 >
(T. Pavček)