IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Tinka - a ti si že Jakobu skuto uvajala - a lahko že mlečne izdelke jejo? To mi je pa všeč, da je tako hitro
Lep vikend vsem, grem hitro pod koter, ker sem totalna koma
o Almera. Upam, da si kaj bolje. Vas je pa res zadelo z vseh koncev. Dej pocajtajte se čimprej, do naslednjega tedna, da boste vsi čili in zdravi. Če pa bo vreme kislo in še otroci doma, pa te povabim kr k meni na kavico, ker mislim,da sva obe krvavo potrebne enega babjega čveka.

V četrtek je Anej že v vrtcu.
Ja jaz sem mu skuto in jogurt že uvedla. Sem mu enkrat ko sem jaz jedla navadni jogurt in me je tko gledal, kot en revež "češ meni pa nič ne daš", dala mal za polizat. In je tko cmokal. Sem pa takoj klicala mami, da se je pozanimala, če mu že lahko to dam in so rekli, da ja. Tak da pridno papca in mu je fuuuul všeč. Ponavadi ima za eno malico jogurt, za drugo pa skuto (pasirano od lj.mlekarn kupim), potem pa oboje kombiniram s svežim sadjem (banana npr), ali dušenim sadjem (marelice, jabolko, hruška se mi pa medi in jo bo te dni prvič jedel).
Pri nas tooooook manj bruhamo, odkar smo na GH

Se ful pozna!!
tannya....kako si? Živa pridno papca? Joj te že pogrešam. Komaj čakam, da se kaj vidimo!
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.2.2011 21:11:34 >
(T. Pavček)