jenny700: jaz mam tud skoz beli tok, brez prestanka. Ko sem še bruhala sm se hecala da gre iz dveh lukenj vn - skoz usta in tam spodaj, istočasno.
Jah, kaj češ, od vsega napinjanja.
Danes pa sem prvič opazila prav vlečljivo sluz, pa sem se prestrašila (beli tok je pa itak zraven). Sicer me res da nekoliko bolj špika spodaj, kot bi morala na kakanje (oprostite izrazu) pa nebi mogla, ampak grem normalno. Eh, ne smem se preveč sekirat. Teden dni nazaj sem bila pri G in je blo vse ok, zakaj zdaj nebi bilo.
Pomislila sem tudi na to, da je mogoče posledica najinega
, sicer pred dvema dnevoma, ker to je bilo šele po dolgih 3 mesecih, saj zaradi postopka IVF prej nisva upala. Zdej je pa dala G zeleno luč, pa tkoj akcija.
Eh, tako kot praviš, uživat s trebuščkom v sončnih lepih dneh in ga boooooožat ves čas.
Kar se tiče oblek. Jaz sem bila zadnjič v H-M in kao majo fuuul, ampak sory, meni se ni zdela neka izbira. V se fuuuuul veliko, pa še kr neke tunike kot za nončke (vsaj meni se tko zdi), pa ful take temne, nežive barve, nič kaj "nosečniško pomladanske", tko da nism uzela nič. Aja, nisem lih pri tasuhih, pa sem probala pajkice M, pa tkoooooo velike, da dijo mijo. Tudi v C&A nism nč dobila in sem šla žalostna domou. Sem si pa že nekaj časa nazaj kupila dvoje tipo športne hlače iz platna, tiste z žepi, sicer šteilko večje kot mam sicer in so IDELANE! V pasu majo lastiko+vrvico in so zakon. Res pa je, da doma se itak vlačim v trenerki in mi dol visi. Polet pa lanene hlače in kiklce. V stare kavbojke (tiste tanajbolj oprojete) pa se že lep čas niti ne trudim stlačit, ker tako kot praviš Jenny, me tiščijo in si morm gumb odpet.
Nič, zdej grem pa mal pred tv, sonček se počas skriva. Lepo bodte so
.