Pozdravljene! Lepo praznično jutro vsem so
!
Torej, sem že v 14. tednu nosečnosti, ne morem verjet, da tako mineva. Počutje super, pridelala sem že 3kg in starih jeans hlač ne vlačim več na sebe,ker me čez trebuh preveč tiščijo, kar pa ni ok.
Kupla sem si ene fajn temno modre jeans hlače v H&M na gumico, pa pajkice nosim in pa krila, ki sobolj iz raztegljivega jeansa.
Dva tedna nazaj sem bila v Seieresbergu v Gradcu in sem bila pozitivno presenečena nad pestrostjo izbire oblačil v H&M za nosečnice... v primerjavi s ponudbo v MB H&M, ki je porazna... Gori imajo full hlač vseh materialov (je blo par modelov jeansa tudi po 20€, pri nas pod 40 jih ni), krila, majice (lepe, eno sem si kupila), tako da pred poletjem grem gor in si nabavim par stvari... Saj bi si že takrat kake hlače kupila, pa še nikak ne stojijo te nosečniške hlače, ker še ni trebuščka, tak da niti ne veš, kako številko naj vzameš... Se pa res splača it pogledat... tudi kasneje, za otročke imajo dosti večjo izbiro gori...
Punce, ve nosite visoke pete (7-10cm)? Jaz jih že od nekdaj in jih tud še zdaj... zaenkrat še gre... verjetno jih bom celo nosečnost, s tem, da bom kako nižjo petko obula, ker s čist nizkimi čevlji sploh ne znam hodit
pa so mi balerinke full všeč, ampak ne morem hodit z njimi...
Nuhalno smo imeli 18.4., nuhalna + dvojni hormonski test 1:4200... bom videla, ali bom morala na AC... nuhalna svetlina je bila malo povečana, zato so mi tudi dht naredili, ki pa je izboljšal rezultat na zgornjo številko... bomo videli, kaj bo moja gin rekla
vse ostalo je bilo ok.
Smo pa videli tudi spol otročička
Kar se tiče folne kisline, meni je gin priporočala,da Elvit jemljem kar celo nosečnost... in ga tudi bom... škodit ne more, kvečjemu samo koristi...
Trebušček sem tud že začela mazat... imam olje od Eucerina in pa kremo Sanosan, tako da izmenično mažem
To je na kratko iz moje strani.... LP