Ojla nosečke :)
moj pregled je mimo, sicer je bil to drugi pregled pri moji G. Sem mislila, da ne bo naredila UZ, pa je merila maternico in se ji je zdela prevelika, pa je naredila UZ, tako sem spet videla bejbija. Kako je že veeellliiikkk
Srček je lepo bil, sva ga videli, zato ga nisva poslušali, maternica je pa tudi ravno pravšnja, tako da super. Naslednji pregled bo morfologija in sicer 20.6.
Komaj čakam, je rekla, da lahko pride moj zraven, da traja pol ure in se vse lepo pogleda, samo se mi zdi takooo daleč do takrat ...
Sicer pa Nia* jaz sem z Otoka :) čisto blizu Anskega... Jaz odkar sem noseča še nisem gor lezla, se že po ravnem zadiham... Ponavadi grem do Visečega mostu pa nazaj, če imam pa voljo pa okrog čez Petriček... Super ture mamo tle :) Midve se po moje če prej ne, vidiva v porodnišnici ;) Ali pa na materinski šoli?
inja22, tudi mene pečejo oči, ampak mislim, da to ne bo od nosečnosti, ampak od cvetnega prahu... ;)
Kar se nosečniških oblačil tiče, sem bila ravno v četrtek v LJ v H&M in Leclercu, pa je ugodneje, lepše in večja izbira v H&M, sem nabavla 2 pajkice, eno trenirko in ene športne hlače. Ker sem bolj okrogla že po naravi, me buši že kar fejst tišči v mojih hlačah, tako da sedaj že koristim nosečniške... :) Za drugje pa ne vem, bi pa bila pa tudi jaz zelo vesela kakršnekoli informacije.
Lep vikend vsem so