živjo punce,
ena lenoba lena se vam oglaša spet po dolgem času.
Skoz vas berem, ma kaj ko se mi ne da pisat. Ma se morm mal pobolšat, k je tko lepo delit to lepo izkušnjo z vami.
Pri nas vse ok, mami se je od zadnjega pregleda (14.4) pa do danes zredila 1kg (upam da me ne bodo kregali
), najina mrvica pa že pet dni veselo brca in naznanja da je tu, juhuuu. Najprej sem razmišljala kaj je to, kr neki "mehurčki", pa tko, kot bi te primlo na vetrove (ne znam lepš napisat) ampak ni to, in je mal drgač. No, sm zakomplicirala
. Uglaunem, drug teden. 19.9. mam pregled, takrat bom že 19t1d noseča, pa ne vem al bo morfologija, al bo potem, čez 5 tedno v kot me naroča.
Kar se vozička tiče sva dobila sporočeno da naj bi konec tega tedna že prišel. Glede na to da je iz Angilje, so sedaj meli 14 dni dopusta in nič delalo zaradi poroke, ma halo. Ko se je naš Janša poročil, nismo pa nč fraj meli.
Tko da čakamo, pa čakamo. Mogoče res mal zgodej, mah, malo po malo pa bo.
Imam pa eno vprašanje za vas, sem pozabila zadnjič G vprašat, ker sva tolk čvekale. V materinski knjižici na str. 2., ko maš izvide za tokso, meni piše tko:
1. toksopl. - (datum izvida) - IgG poz (+) 25 IU/ (neki kar ne znam prebrat)
2. toksopl. - (nobenga datuma) - IgG neg (-) (in nič več zraven)
Zanima me, kaj zdej vse skup pomeni? Kri sem dala samo enkrat, in to je ta prvi toksopl., za drugo ne vem kaj bi blo. A to pomeni da smpozitivna in sm lahko bolj mirna al kaj? Kaj če si pozitiven se ne moreš več okužit kasneje al kako? Ne vem, vprašam vas, če veste kaj več, bi bila res vesela odgovora.
Drugače pa vse bp, uživam nosečniške sončne dni, komaj čakam pregled sa vidm najino mrvico in prsti me srbijo da bi kaj kupila za oblečt, pa hvala bogu majo zdaj ogromno kratkih rokavov in brez, kar za njino pikico oktobra res ne pride v poštev. Bomo počakali vsaj do avgusta upam da se bo takrat pa dalo že dobit kak lep plišast kompletek.
Imejte se kar se da lepo, uživajte
radosti, pa se bom še kaj oglasila, obljubim da kaj prej, čene pa me zbezajte na plano.