IZVIRNO SPOROČILO: Luca29
Pozdravljene so
!
Jaz sem pa od ponedeljka doma na bolniški, ker sem v soboto letela na urgenco zaradi krvavega izcedka. Hvala bogu kaže, da je vse ok, zdaj mam sam še minimalno svetlo rjavega izcedka.Dobila sem pa utrogestan kapsule za v nožnico... a je to ok, kaj pravite?
Ponavadi se jih jemlje do 12 tedna, jaz sem jih pa začela v 18
A je lahko kaj narobe?
živjo. jaz sem že od sredina marca doma zaradi krvavitve, sem imela prej dobroston tablete. potem v 15 tednu pa sem dobila utrogestan kapsule. pa mi ni nič rekla da so za v nožnico. pa sem prebrala navodila, pa je pisalo da se lahko jemlje na oba načina. ker pa mi ni G nič posebej naročila da si jih dajem v nožnico, ponavadi to posebej pudari, v lekarni pa so tudi rekla, da jih moram jemati na prazen želodec in vedno ob isti uri, jih jaz kar pojem. sedaj pa sem ob tvojem postu kar malo skeptična ratala glede jemanja
kar pa se tiče jemanja, je tudi meni rekla, da do 15t dajejo dobroston, kasneje pa dobroston več ne pride v poštev, pa dajejo utrogestan. tak da nič bat. sej prej nisi imela izcedka kajne?
kar se tiče opreme ne bomo nabavljali nič novega (imamo vse per perego 3 swich, smo zelo zadovolni), imamo 13 mesecev starega fantka, pa že takrat smo vse kupili v zeleni barvi, tako da opremo imamo vso. kar pa se tiče oblek, če bo fantek itak ni problem, če bo pa punčka, bo nekaj začetnih mesecev malo fantovska, kasneje bomo pa nabavili kiklice

. čeprav imam občutek da bo spet fantek. spola pa še ne vemo, ker nam je vedno do sedaj pokazal samo hrbet

.
lp